Barça

Laporta: “Messi genera molt més del que costa”

Eleccions. L’expresident i candidat defensa el contracte i la continuïtat de l’argentí i diu que s’ha d’esbrinar qui ha fet la filtració

Joan Laporta, expresident i candidat a les eleccions a la presidència del Barça, ha valorat avui a RAC-1 la publicació del contracte de Leo Messi en el diari El Mundo. Ho ha fet defensant les quantitats que percep el jugador per tot el que l’argentí dona al club. “Sap greu que surtin aquestes notícies perquè falten el respecte al Barça. Aquestes coses passen perquè hi ha un desgovern al club. Messi genera molt més dels diners del que costa. Genera al voltant d’un terç dels ingressos del Barça. I no només és el retorn econòmic, és el retorn esportiu i emocional. Vuit de cada deu samarretes són de Leo. Veure el Barça amb Messi, espanta. El somriure d’un nen quan diu que Messi és el seu jugador favorit... Això no té preu”, ha dit Laporta, que ha explicat que ahir va enviar un missatge de suport a Messi.

El candidat s’ha mostrat obertament favorable a la continuïtat de Messi, explicant que farà tot el possible perquè l’argentí es quedi. “Faré tot el possible perquè segueixi. Tinc indicis que es vol quedar. El que necessita Messi és un projecte esportiu potent per continuar guanyant Champions i lligues. Si em diu que vol marxar, li diré que s’ho repensi i, depèn d’on vulgui anar, li diré que els diners no donen títols. Vull que es quedi perquè serà més fàcil refer el club amb ell. I estic segur que Messi ajudarà perquè per a ell, els diners no ho són tot. Però li hem d’oferir un contracte propi del millor jugador del món”.

Laporta ha negat que Messi mani més que el president i ha dit que la crisi econòmica del Barça no és per culpa del contracte de l’argentí, com diu el diari El Mundo. “El problema no està en el contracte de Messi, està en haver perdut la disciplina financera des de la marxa de Neymar, la junta va perdre el cap des d’aquell moment”, ha dit el candidat, que espera se sàpiga qui ha filtrat el contracte. “Espero que no hagi sortit del propi club, però crec que va per aquí. Estem parlant de cinc persones que custodien aquest contracte. Si guanyo, intentaré esbrinar qui ha estat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)