Barça

“Les victòries ajuden a tenir un ambient bo”

El Barça demà es juga la classificació per les semifinals de la copa del Rei contra el Granada. L’equip està molt a prop d’arribar a una nova final -va perdre la de la Supercopa d’Espanya- i arriba en un bon moment de joc i de resultats. Aquestes són les frases més destacades de Ronald Koeman en la roda de premsa prèvia a la cita.

EL PARTIT: “Serà un partit diferent al de Lliga perquè la Copa és diferent. Els dos portem molts partits i és un moment que físicament haurem d’estar bé per fer el nostre joc. No hem d’oblidar l’inici de partit de l’altre dia que vam tenir dificultats en fer el nostre joc. Esperem un partit complicat.”.

MERCAT DE FITXATGES: “Com vaig dir l’altre dia Todibo no entrava en els meus plans i tractem de buscar un -altre equip perquè al Benfica no jugava. Hi ha pocs equips grans que hagin gastat diners perquè econòmicament pel Covid els clubs tenen problemes.”.

LES INFORMACIONS SOBRE MESSI: “Primer, crec que és una cosa absurda que porteu amb aquest tema tres o quatre dies. L’equip i Leo han respost de la manera que a mi m’agrada, que és intentar deixar les coses que surten a la premsa a un costat i concentrar-se en el partit i en el joc, i estic molt content amb l’equip amb com estem treballant.”.

UN CLUB AUTODESTRUCTIU?: “Pot passar i pot venir de molts llocs. Sempre hi ha competència en els clubs grans. Sempre hi ha gent de fora amb amics dins, però jo com a entrenador defensaré als meus jugadors i aL club i filtracions com aquesta no són bones i són amb mala intenció.”.

LI HA TOCAT FER DE PORTAVEU?: “Sabia que és un moment complicat al Barça per moltes coses, ja he dit diverses vegades que no m’importa ser portaveu, però sóc l’entrenador i és una funció molt important en un club, perquè si les coses esportives funcionen, les altres dins del club és més fàcil, però necessitem un president, un club com el Barcelona no pot estar sense president, veurem qui és per planificar el futur d’aquest gran club.”.

LA UNIÓ DE L’EQUIP “Crec que depèn dels resultats. Sempre les victòries ajuden a tenir un ambient bo i crec que és important, d’altra banda crec que sempre poden influir coses de fora. Cal intentar agafar la motivació suficient d’altres coses perquè sabem que no hi ha públic ni ambient. cal intentar com a plantilla ser forts en els moments delicats i complicats. sabem que si l’equip guanya és més fàcil tenir un ambient com el que tenim.”.

LA COPA ÉS PRIORITÀRIA?: “No és més important la Copa que la Lliga. Qualsevol partit és igual d’important perquè som el Barça, però és veritat que està més a prop perquè hi ha menys partits i la tenim a les nostres mans tot i tenir un partit complicat. També l’Atlético no està fallant i no és normal i hem d’intentar pressionar guanyant per esperar que falli n. Hem perdut punts fora que no es poden perdre.”.

PIQUÉ I ANSU FATI: “En el cas de Gerard i d’ Ansu és important que es recuperin bé de les seves lesions. Posar data no és bo. Tant de bo que puguin participar en aquests partits però no tinc la seguretat perquè estan en camí de recuperar-se de la seva lesió, i ja veurem. Volem tenir a tots disponibles i espero el millor dels dos perquè són gent molt important per a l’equip.”.

UMTITI: “Samuel ha millorat molt l’aspecte físic. Cal recuperar-se bé i agafar ritme de partits. El veig bé. Ha entrenat sense problemes i està disponible per jugar. Haurem de prendre la decisió i és bo per tenir competència en aquestes posicions de l’equip on hi ha diversos jugadors que poden complir.”.

LA POLIVALÈNCIA DE SERGI ROBERTO: “El veig en les dues posicions. A principi de temporada va jugar molt com a lateral on va estar molt bé i sabem que pot jugar al mig camp. Necessitem a Sergi Roberto en l’equip, hi ha competència en les dues posicions i dependrà de cada jugador i decidir on juga “.

ROTACIONS A LA COPA: “Crec que depèn de l’estat físic dels jugadors. No dono més importància en un partit com el de demà o el que ve el cap de setmana. Volem seguir guanyant i passar aquesta eliminatòria per ser a la semifinal. El més important és guanyar. Si hi ha un jugador que físicament no està bé no juga, tant és la competició.”.

EL VALOR DE LES RECUPERACIONS: “És un tema molt important per a mi perquè quan es perd la pilota la millor qualitat d’un equip és reaccionar i recuperar aviat perquè quan robes la pilota el contrari està mal organitzat i no cal córrer 60 metres des del darrere. És un tipus de joc que m’agrada. Hi ha partits que ho hem fet molt bé, d’altres que hem perdut la qualitat de recuperar en transició.”.

GRIEZMANN: “Està tota la temporada bé, treballant. El primer que ha de fer un jugador és treballar i ajudar a l’equip al màxim, i Antoine, que és un davanter, el que compta és també la seva efectivitat, on hi ha hagut moments que havia de marcar i no ha marcat, però són coses d’un davanter, de vegades costa i altres entra sense problemes. Són moments. Últimament està molt bé en les dues, està ajudant i marcant i és important perquè volem treure el màxim de qualsevol jugador.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)