Barça

R. Koeman

Tècnic del Barça

“Aquest partit pot ser un punt d’inflexió”

Ronald Koeman estava molt content pel desenllaç de l’eliminatòria contra el Granada i molt orgullós dels seus jugadors. “Hem entrat molt fort en el partit, hem estat molt bé els primers 35 minuts, però una errada, per voler jugar on no es pot jugar, ens ha costat l’1-0. Després ha vingut el 2-0. A partir d’aquí, s’ha de destacar la mentalitat de l’equip: no hem abaixat els braços, hem tingut oportunitats, hem tingut tota la mala sort de món i, fins l’últim segon, ho hem fet tot per guanyar. Hem merescut guanyar, per actitud i mentalitat”, va explicar.

Parlant de Griezmann, el tècnic holandès es va desfer en elogis: “Estic molt content per ell. Sempre ha treballat molt. Amb ell així serem més perillosos.” Interrogat sobre si aquest partit pot ser un punt d’inflexió, no va tenir dubtes: “Sí, pot ser un moment a partir del qual l’equip cregui en si mateix. El caràcter d’aquest equip és per estar molt orgullós.”

CONTENT

“El caràcter que ha demostrat l’equip és per estar molt orgullós”

GRIEZMANN

“Estic molt content per ell. Si està així, serem més perillosos”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)