Barça

Font: “Els bons Laporta ens poden fer perdre el model de propietat actual”

Eleccions. El candidat de Sí al Futur carrega contra la proposta econòmica de l’expresident per solucionar el problema econòmic del club i diu que és fruït de la improvisació

Víctor Font passa a l’atac. Amb una contundent crítica cap a Joan Laporta i la idea de l’expresident d’emetre bons per mirar de superar la difícil situació econòmica del Barça. “Expressem la nostra preocupació després de constatar els últims dies que les altres candidatures s’han muntat en dos mesos. Són improvisades. Falta un projecte detallat i això reforça el fet que el Barça pugui convertir-se en societat anònima. No perquè així ho vulguin els candidats, per la situació del club i pels projectes poc treballats. Tenen un pla genèric, però no treballat. Això ens ho juguem ens els propers 100 dies. Quan veiem els bons Joan Laporta, constatem que és fruit de la improvisació. Aquesta proposta no es pot realitzar, no tindrà èxit. I si s’arriba a fer, sabem que és dolenta i que els bons Laporta poden portar al Barça a la societat anònima. Fa dos anys ja va emetre el Barça bons per 200 milions d’euros. Els bons Laporta són un risc perquè el context d’ara no té res a veure amb el de fa dos anys. Ni en el món per la pandèmia ni en el club. Les condicions seran perjudicials perquè serà cara i de risc, perquè no es podrà fer amb entitats amigues del país. Segurament es faria amb fons americans amb unes garanties i els homes de negre farien tot el possible per recuperar els diners i començarien a quedar-se el club. El Milan és avui propietat d’un fons voltor perquè els antics propietaris necessitaven diners, no van poder complir les condicions per tornar-los i va passar a mans d’aquest fons”, ha dit Font, que ha signat davant notari un document comprometent-se a no prendre cap decisió “que encara que sigui de manera involuntària porti al Barça a perdre el model de propietat actual. Això vol dir no emetre bons Laporta o no participar en una Superlliga que t’obligui a ser una societat”.

Font, que ha recordat que el mandat de Laporta es va tancar amb pèrdues i “en els últims mesos es van augmentar molt les despeses”, ha tornat a demanar debats entre els tres candidats “per respecte als socis que començaran aviat a votar per correu, però hi ha un candidat que vol fer pocs i al final de la campanya”. El líder de Sí al Futur creu que els socis han de saber les diferències entre els candidats abans de votar. I distingeix entre la seva candidatura i les altres. “Tenim gent que ve de l’e-comerce, del món audiovisual, un CEO precontractat amb molta experiència. Si fas una candidatura de manera tradicional, en dos mesos, i no com la nostra, que fa anys que està treballada, pot passar això, que per resoldre el problema econòmic, vulguis anar a fons financers a demanar més diners. Això és un problema greu. No crec que hi hagi mala intenció, crec que és fruit de la improvisació de la candidatura”, ha acabat el candidat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)