Barça

La tornada s’endarrereix

Recuperació. Ansu Fati continua amb les molèsties al genoll que no li deixen complir els quatre mesos de rehabilitació que s’havia posat de termini per culpa d’unes complicacions

El Barça es va fent a la idea que Ansu Fati no complirà els terminis de recuperació de la seva lesió al menisc i no podrà estar disponible en un futur pròxim, per a la part decisiva del campionat que ara arriba a l’equip. El davanter es va operar el mes de novembre i estava previst que tornés cap a finals de febrer i començaments de març, però unes complicacions en el genoll estan frenant la rehabilitació i l’estan dilatant en el temps.

Ansu Fati havia de començar a tornar als terrenys de joc per aquestes dates per començar a rehabilitar-se activament de la seva operació amb exercicis amb la pilota, però uns dolors no li han permès d’avançar fins a aquesta fase. D’aquesta manera, l’equip dirigit pel doctor Cugat va decidir d’aplicar-li un altre tractament, sense necessitat de passar per la sala d’operacions, per tal d’avançar en el procés i detectar quina resposta li dona el genoll. Ansu Fati tenia entre cella i cella ajudar el seu equip en l’eliminatòria de Champions contra el PSG, però no podrà estar amb els seus companys i no hi ha un termini clar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)