Barça

Koeman: “No puc negar que estava molt content i orgullós a Granada”

Roda de premsa

El Barça visita demà el camp del Betis en la lliga i dimecres tornarà a Sevilla en la copa del Rei. Malgrat la proximitat dels dos partits, no pensa concentrar l’equip a la capital andalusa, on espera aconseguir dues victòries més i allargar la bona ratxa de l’equip. Aquí detallem les frases més destacades de la roda de premsa de Ronald Koeman abans de jugar contra el Betis.

EL DESGAST DE LA COPA DEL REI: “Portem molts partits. Quatre partits amb pròrroga i molts fora de casa. Hem de recuperar i es pot fer molt millor quan guanyes que quan perds. Estem contents, l’equip està preparat i els veig bé per afrontar un xoc complicat.”.

FARÀ ROTACIONS?: “Mai és bo per part d’un entrenador dir quin partit és més important. El que ve és el més important. Sóc d’anar dia a dia i anar partit a partit. És la millor manera de preparar els partits.”.

L’ESTAT D’ANSU FATI: “Per respecte al jugador, no sóc la persona que ha de parlar sobre la seva recuperació. Cal tenir respecte per ell i no sóc partidari de treure coses. Quan hi hagi alguna cosa, la comunicarem i el més important és que es recuperi amb tranquil·litat. Té molt de futur per davant i cal fer les coses bé.”.

ARBITRATGES FAVORABLES AL MADRID?: “No puc parlar d’anys anteriors. Només puc opinar dels partits fins al dia d’avui i si hi ha hagut decisions en què no hem tingut molta fortuna però no vull dir que els tenim en contra. Penso que xiulen el que veuen i a més a més hi ha el VAR. A Granada no és suficient per a mi per ser penal però són decisions i tenen el VAR. Sempre penso que l’àrbitre és honrat i no penso si va a favor o no d’un equip.”.

OPTIMISTA AMB LA RENOVACIÓ DE MESSI?

“Només hi ha una persona i és ell qui pot decidir sobre el seu futur. M’agradaria que es quedés molts anys més. Intento que tingui bones sensacions aquí com està tenint. Dona molta qualitat a l’equip i el necessitem. Està amb molta moral i energia d’ajudar a l’equip i el futur és a les seves mans.”.

EL SEU MILLOR MOMENT?: “No puc negar que estava molt content i orgullós a Granada amb la qualitat i l’actitud de l’equip però no sé per quant temps. El futbol és un esport estrany. Avui fa sol i demà pot ploure. Demà és un altre partit i el que hem fet no importa . Cal demostrar que estem en un bon camí.”.

SERGI ROBERTO?: “Es pot descartar per a l’anada davant el PSG. És un pal per a tothom i per al jugador mateix. Em va dir en el descans que no tenia cap molèstia i vuit minuts després es va lesionar una altra vegada. Cal tenir ànims. Hem parlat avui un moment i li he donat ànims per recuperar-se i ajudar a l’equip una altra vegada.”.

LENGLET: “És important per a nosaltres. Ha jugat molts partits. Tenim competència perquè Umtiti ha estat bé després de la seva lesió i es millor per a tots tenir els centrals disponibles. No és que un estigui millor que un altre. De vegades un fa bé la feina i en el següent partit ha d’esperar.”.

ARAUJO, CANSAT?: “Com altres jugadors, sé que porta molts partits però cal afrontar una altra setmana complicada i si hi ha un risc, el reservarem però és una cosa que hem de decidir encara.”.

EL CANVI DE DEMBÉLÉ: “Per a qualsevol jugador és molt important el seu estat físic. Físicament l’equip ha millorat. Si no, no es pot aguantar un partit cada tres dies, amb quatre pròrrogues i tants viatges. Ha estat impressionant com hem acabat les pròrrogues. El treball des de la pretemporada ha estat impressionant i l’equip està molt fort. i pel que fa a Ousmane, no sé què ha passat en anys anteriors però veient-lo ha millorat molt físicament i el ritme dels partits. és boníssim, té un contra un, és ràpid. M’encanta aquest jugador. està molt ficat.”.

GRIEZMANN: “Recordo la trucada que li vaig fer quan vaig signar pel Barça. Li vaig dir que tenia molta confiança en ell. Sé que no va tenir l’efectivitat a l’inici com ara últimament. Mai vaig tenir els meus dubtes sobre ell i té autocrítica. És important tenir-ho com a jugador. Sempre ha treballat per recuperar i donar el millor de si mateix. No se li pot demanar més.”.

PRESSIONAR A L’ATLÉTICO: “Sempre hi ha esperances però depèn de nosaltres mateixos. Toca seguir guanyant partits però segueix sent dificilíssim perquè tenim un partit complicat fora de casa però tenim esperances perquè estem millorant i l’equip està molt ficat.”.

SUPLÈNCIA NETO A GRANADA: “Jo ja vaig dir que no sóc dels que deixen jugar a el segon porter a la Copa. A cada partit parlo amb Dela (De la Fuente, entrenador de porters) i no hem decidit tampoc sobre el partit de dimecres. Penso en fer el millor equip per guanyar però no sóc tan estricte de dir que si és la Copa juga el segon porter. Depèn de moltes maneres, de l’actitud.”.

CÀRREGA DE DOS PARTITS PER SETMANA: “És veritat que és molt difícil el número de partits per als grans clubs en cada competició i amb aquest moment del Covid. Cal anar comunicant-se amb els jugadors per saber com es troben i de vegades és possible donar una mica de descans. Ho hem fet ja i ho farem segur en el futur. Són 12 partits en el que va d’any i 11 seguits fora de casa amb el de Copa de dimecres que ve. Hem d’ajudar els jugadors. Tant de bo la FIFA i la UEFA pensin en els jugadors per reduir el nombre de partits. És massa i aquest calendari mata els jugadors però no sóc el primer que ha parlat sobre això. Hem de parar aquesta situació. Hi ha moltes lesions pel desgast i els viatges.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)