Barça

Victòria a Logronyo en l'assaig de la final de copa de dissabte vinent (0-2)

.

Logronyo 0 Barcelona 2

LOGROÑO:Tajonar, Méndez, Cazalla, Inés Juan, Caracas, Asantewaa (Marín, 74’), Nyman, Luzuriaga (Elloh, 64’), Ana Velázquez, Lundin (Tavlo-Petersson, 75’) i Guehai (Valderas, 82’).BARCELONA:Paños; Torrejón, Serrano (Ouahabi, 79’), Mapi León, Pereira, Losada, Bonmatí, Hamraoui (Guijarro, 68’), Hermoso (Oshoala, 68’), Graham Hansen (Falcón, 80’) i Martens (Caldentey, 68’).GOLS:0-1 (23’) Losada. 0-2 (55’) Hamraoui.ÀRBITRE:González Sánchez.T.G.:a la jugadora visitant Martens.

El Barça continua sumant sense descans a la lliga (15 victòries de 15 partits possibles). El conjunt blaugrana ha derrotat el Logronyo, en un partit que ha servit d’assaig triomfant per la final de la Copa que tots dos equips disputaran la propera setmana.

Les blaugrana han començat aglutinant la possessió i posant pressió a la porteria defensada per l’exblaugrana Pamela Tajonar. Melanie ho ha provat amb un xut que ha sortit per sobre del travesser i Hamraoui ha estat a punt de marcar a la sortida d’un córner. Finalment, el primer gol ha arribat en un xut potent de Losada des de fora de l’àrea.

En la segona meitat, la dinàmica s’ha mantingut amb Tajonar intervenint a una oportunitat de Bonmatí, en una centrada de Graham Hansen. Aquesta ocasió ha estat el preludi del gol de la sentència ja que Hamraoui, de nou en un córner, ha recollit un córner en el segon pal picat per Losada. La dinàmica del partit no ha canviat gens ni mica malgrat la distància en el marcador i Tajonar ha continuat aturant oportunitats blaugrana, com ara una de Jennifer Hermoso i una altra de Bonmatí. Les rotacions de Lluís Cortés en l’últim tram de partit no han ampliat les distàncies però no han fet perillar la victòria visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)