Barça

R. Koeman

Tècnic del Barça

“La mentalitat ha estat clau per guanyar el partit”

Feliç per la remuntada del seu equip i pels tres punts aconseguits al Benito Villamarín, Ronald Koeman resumia el partit amb aquestes paraules: “La primera part no m’ha agradat. Hem fet un futbol molt lent. En la segona ens hem posat les piles, hem reaccionat i hem acabat guanyant.” El tècnic reconeixia que havia volgut dosificar alguns dels seus futbolistes, que han hagut de jugar molts partits seguits durant les últimes setmanes. “Cal donar confiança als jugadors joves. La mentalitat ha estat clau per guanyar el partit”, deia també.

Interrogat sobre la lesió de Ronald Araujo, l’holandès lamentava que havia canviat els seus plans per al partit. “Araujo ha estat un dels jugadors que havíem pensat de fer descansar. Ho ha jugat quasi tot, amb molts viatges. És una pena la lesió. A més, ha fet que De Jong tampoc no hagi pogut descansar”, comentava. Koeman subratllava la feina del seu equip després de marxar al descans amb 1-0 en contra. “Amb l’entrada de Messi i Pedri hi havia qualitat per buscar jugades entre línies”, deia. Finalment, sobre Trincão, que es va estrenar amb un gol de tres punts, era clar: “Gols com aquest donen molta confiança per millorar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)