Barça

Koeman: “La confiança de l’equip ha pujat”

Roda de premsa

El Barça juga demà el partit d’anada de les semifinals de la copa del Rei al camp del Sevilla. Ho farà, a més a més, amb les baixes de Dest, Braithwaite i Pjanic, amb molèsties físiques i que s’han quedat fora de la llista. Més problemes per Koeman, que haurà d’improvisar una defensa tenint en compte que no té laterals drets i va molt just de centrals. Aquestes són les frases més destacades de la seva roda de premsa.

DE JONG REPETIRÀ DE CENTRAL?l: “Si posem a Frenkie com a central ens falta alguna cosa al mig del camp, però cal decidir-ho respecte al contrari. Si podem, farem servir un central que està acostumat a jugar aquí.”.

LES BAIXES DE DEST, PJANIC I BRAITHWAITE: “No estan bé físicament i per això porto a gent que està a el cent per cent. No cal córrer riscos. Són moltes baixes, però per a qualsevol problema hi ha una solució.”.

DEST: “Ha entrenat i sempre ha seguit amb molèsties. Hem dit que el deixem fora i que estigui al cent per cent per estar a la llista. Si no és el dissabte, serà en el partit de París .”.

EL SEVILLA: “Tenen un equip físic i està ben organitzat per Lopetegui, per això estan a dalt en la taula i en les semifinals de Copa. Té una de les plantilles més completes delcampionat i hem d’estar bé amb pilota per sortir de la seva pressió. Si estem al nostre nivell, podem fer mal.”.

JUGAR L’ANADA A FORA: “Sempre m’agrada jugar primer a fora i després a casa. En pocs dies tenim tres partits contra el Sevilla i seran partits emocionants.”.

GUANYAR LA COPA SERIA UN BON ANY?: “Aspirem a tot, però amb els problemes que tenim amb les lesions sembla que sobrevivim a moltes coses. Vull destacar la mentalitat de l’equip.”.

LES ASPIRACIONS DEL BARÇA: “La confiança de l’equip ha pujat, ens concentrem millor que abans. Traiem el nostre orgull per remuntar quan tenim problemes. Cal ser realista i hi ha gent que ens falta, jugadors molt importants per a l’equip”.

UMTITI: “Físicament està bé i té opcions de jugar. Si no, no el portem. Amb el seu historial sempre estem pendents del seu estat físic i hem de pensar-hi. Però ha demostrat la seva qualitat com a central en els partits que ha jugat.”.

MINGUEZA: “Està amb nosaltres i ha millorat bastant. Ha crescut amb l’ajuda dels seus companys. No tinc dubtes de posar un jove contra el PSG. La seva orientació de defensar és bona, però té marge de millora. Està fent les coses molt bé.”.

EL MILLOR DES DE QUE VA ARRIBAR: “Pot ser que en aquesta temporada hi hagi hagut moltes coses i es pot aprendre molt d’aquesta temporada com a entrenador, encara que ja sóc grandet. Hem canviat coses a l’equip i en el club i hem fet un bon camí. Donar oportunitats als joves i fer un equip per al futur sense oblidar-se de guanyar els partits. Després del partit de Granada em van dir molts culers que van celebrar els gols i feia temps que no ho feien. el més important és que els culers vibrin amb l’equip.”.

EL POTENCIAL OFENSIU DE L’EQUIP: “És important que no depenguem d’un jugador. Tenim un equip amb una qualitat ofensiva molt bona i en una part de la temporada l’efectivitat va ser molt baixa. Darrerament tenim més efectivitat i no hi ha cap equip que faci més ocasions que nosaltres. Tenim creativitat i qualitat i el millor jugador del món dalt.”.

MESSI, EL MILLOR DE LA HISTÒRIA? : “Sempre és difícil perquè són diferents èpoques, però el que ha fet Messi és una cosa increïble. El número de gols i títols amb el Barça. No vaig veure la SuperBowl però Messi és el millor del món, és difícil comparar-lo amb Cruyff i Pelé, però el que he vist de Messi és una cosa especial.”.

LA PORTADA DE FRANCE FOOTBALL: “No sé per què ho fan. Si ells volen parlar sobre Leo i el seu futur que parlin. A l’entrenador del Lió li agrada molt la premsa, per a mi no és important. El que hem de fer nosaltres és preparar el partit de Sevilla i l’Alabès i el dimarts jugarem contra el PSG i ja veurem.”.

CAMP NOU, CENTRE DE VACUNACIÓ: “És un tema tan important en el món i si podem ajudar, hem d’ajudar. Sóc partidari d’ajudar en qualsevol cosa.”.

“Sempre és difíicil perquè són diferents èpoques, però el que ha fet Messi és una cosa increïble. El nombre de gols i títols amb el Barça. No vaig veure la SuperBowl però Messi és el millor de l’món, és difícil comparar-lo amb Cruyff i Pelé, però el que he vist de Messi és una cosa especial “

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)