Barça

Un grup de socis s’articula contra Carles Tusquets

‘Persona non grata’. Transparència Blaugrana vol que el president de la junta gestora sigui censurat per l’assemblea

Un grup de 150 persones entre socis, simpatitzants i penyistes han creat una plataforma que pretén fiscalitzar el club. Transparència Blaugrana té com a primera mesura portar a l’assemblea de compromissaris declara l’actual president de la junta gestora, Carles Tusquets, persona non grata. Es tracta de la posada en escena d’aquesta plataforma, que afirma no tenir cap interès al darrere.

Els membres de Transparència Blaugrana consideren que Tusquets ha dilatat en el temps les eleccions al Barça i el vinculen amb l’anterior directiva, presidida per Josep Maria Bartomeu. A més, li censuren els comentaris que va fer sobre Leo Messi. “Ha posat en perill patrimoni del club”, ha comentat un dels membres de la Plataforma, Oriol Clavell. Clavell reivindica la feina d’aquest grup de socis per compensar, segons explica, la falta de crítica i investigació que hi ha en els mitjans de comunicació. En el seu web publiquen un perfil exhaustiu dels tres candidats a la presidència del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)