Barça

22.811 socis del Barça demanen votar per correu

Un total de 22.811 socis del FC Barcelona han sol·licitat emetre el seu vot per correu a les eleccions a la presidència que se celebraran el 7 de març, un cop s’ha tancat avui el termini previst per fer aquesta sol·licitud, que es va obrir el 29 de gener passat. Aquesta xifra de socis que han demanat emetre el seu vot per correu equival a un 20,7% del cens electoral d’aquestes eleccions, que està format per un total de 110.290 socis amb dret a vot.

És el primer cop que es pot votar per correu en unes eleccions del Barça gràcies al canvi en la llei de l’Esport que es va fer per potenciar la seguretat sanitària en plena pandèmia. Després del tancament del termini de sol·licitud, la fase següent és la de preparar l’enviament de la documentació necessària als domicilis dels socis que han fet la petició per poder emetre el seu vot a partir del dilluns 15 de febrer i fins al dia 26.

A través d’un empleat de Correus, tots els que han escollit aquesta modalitat de vot rebran al seu domicili el sobre de votació i les quatre paperetes (una de cada candidat i una de vot en blanc) i un sobre de retorn i el certificat de vot. En el moment d’efectuar la seva votació, el soci haurà de posar la papereta escollida dins el sobre de votació, i juntament amb el certificat de vot per correu, posar-ho tot dins del sobre de retorn que serà lliurat a l’oficina de Correus o a l’empleat que hagi vingut a casa, en el cas de l’opció de vot al domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)