Barça

R. Koeman

Tècnic del Barça

“El resultat no reflecteix el que ha passat”

La derrota per 2-0 al Sánchez Pizjuán en l’anada de la semifinal de copa no va agradar a Ronald Koeman, que, després del partit, va considerar que el seu equip no mereixia aquest resultat. “Hem jugat bé, hem tingut bones oportunitats i hem pogut obtenir un millor resultat. El 2-0 és molt dolent i no reflecteix el que s’ha vist a la gespa”, es lamentava. L’holandès, però, subratllava, una vegada més, la bona actitud dels seus jugadors. “L’equip sempre lluita, en cada moment del partit. Avui hem jugat molt bé i ho hem fet contra un equip molt físic. Hem disposat de bones oportunitats i hi ha hagut un penal que no ens han assenyalat...”, considerava.

Segons Koeman, si hagués entrat la clara oportunitat de Messi en el minut 11, el desenllaç del duel hauria estat diferent: “En canvi, el gol ha entrat en l’altra porteria. Han tingut massa premi per al partit que han fet.” El tècnic del Barça ho rematava destacant l’esforç del seu equip: “Un cop més, m’ha impressionat la despesa física dels meus futbolistes. No els puc culpar de res.”

SATISFET

“Una vegada més, m’ha impressionat la despesa física del meu equip”

DEMANA PENAL

“Hem disposat de bones oportunitats i no ens han xiulat un penal”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)