Barça

Anar a jugar a Montjuïc, més que una possibilitat per Laporta

Que el Barça s’acabi traslladant a Montjuïc mentre durin les obres de l’Espai és més que una possibilitat segons ha reconegut Joan Laporta en el monogràfic que ha presentat avui sobre el projecte més important del club en els propers anys. Combinar l’assistència a l’estadi amb les obres és una altre opció però allargaria molt els terminis i el que voldria Laporta es poder inaugurar el nou estadi coincidint amb el 125è aniversari del club el 2024.

En qualsevol cas, la decisió final dependrà de les conclusions a que s’arribi després de conèixer la due dilligence que encarregaran de tot el projecte perquè segons ha dit “hi ha moltes incògnites i obscuritat”. Per exemple, no hi ha firmat cap conveni amb l’Ajuntament. Pel que fa al finançament, el candidat també vol esperar a saber els resultats de l’estudi a fons però està convençut que s’enfilarà per sobre els 825 milions, que és el pactat amb Goldman Sachs.

Maria Elena Fort, membre del seu equip, ha insistit en que encara que es jugui al Camp Nou mentre es facin les obres, hi haurà moments en que no podrà assistir cap soci al camp. “Durant la construcció de la famosa coberta, no hi podrà anar ningú.”, ha dit. Del projecte original, Fort també vol introduir alguns canvis, perquè no volen que el carrer Arístides Mallol divideixi el nou Camp Nou amb el Palau, així que proposen que passi per sota.

Laporta ha reivindicat el seu projecte anterior, el de Norman Foster, molt més econòmic i que ja permetria al Barça tenir un estadi modern. “Costava 240 milions i no el van voler tirar endavant perquè deien que el podrien abaratir. Han passat 10 anys i no han fet res.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)