Barça

Font endureix la crítica a Laporta

Eleccions. El dia que presentava les seves propostes per omplir l’estadi diu que el seu oponent no té projecte

Víctor Font continuar endurint el seu discurs contra Joan Laporta. El líder de Sí al futur manté que el seu rival en els comicis no té un projecte treballat, en contrast amb el seu, i que per aquest motiu és reticent a debatre’ls públicament. “Davant d’un expresident que no té projecte i que no vol fer debats, la millor manera de contrastar projectes i evitar que el soci voti sobre la base de percepcions, nosaltres proposarem noms i cognoms. Continuarem fent propostes. I ho farem convençuts fins a l’últim dia.”

Font també va restar transcendència a les paraules de Jordi Cruyff, que va dir que el seu pare hauria votat Laporta, perquè les troba “comprensibles”, i es va mostrar convençut que hauria tingut arguments per intentar fer canviar d’opinió Johan malgrat saber que “el Johan era un home molt fidel als seus amics”. Això, però, no està renyit amb estar implicat amb la seva candidatura. Cal recordar que Jordi Cruyff seria el director esportiu si guanyés les eleccions.

Font va defensar la seva política de dir els noms d’actius del club que s’han significat amb el seu projecte. “Se’ns acusa de voler-nos apropiar d’actius del barcelonisme quan estem dient que tant de bo que Xavi i Cruyff tornin al Barça guanyi qui guanyi les eleccions. No passarà perquè guanyarem nosaltres, però s’imaginen que guanya Laporta i no compta amb Xavi perquè va amb la nostra candidatura? Això seria estimar el Barça o estimar-se a un mateix?”, s’ha preguntat.

Les discrepàncies amb Laporta també s’han fet molt visibles durant tot l’assumpte del possible fitxatge d’Eric Garcia. Font el volia tant sí com no, mentre que Laporta ahir es mantenia ferm que no portar-lo ara ha estat un encert. Font hi veu “electoralisme”. “Em sap greu que, per factors electoralistes, Eric Garcia no hagi arribat al Barça ara. I em sap greu, i s’ha de poder explicar alt, clar i meridià, perquè això perjudica els interessos del Barça. Estic convençut que si les eleccions haguessin estat el 24 de gener, hagués guanyat qui hagués guanyat, Eric Garcia avui seria jugador del Barça. I això és el que és greu”, va censurar.

Les mesures per als socis
Font va fer aquestes declaracions durant la presentació del seu projecte per fer que el soci retorni al Camp Nou. “Hi ha un 75-77% d’assistència mitjana al Camp Nou, això vol dir que hi ha uns 20.000 seients buits cada partit. A més, hi ha 12.612 socis en llista d’espera per aconseguir un abonament. Nosaltres ens comprometem que els 2.000 socis primers de la llista d’espera tindran abonament la propera temporada al Camp Nou i que en els propers anys també ens comprometem que 7.000 tindran abonament al final del nostre mandat”, va explicar. Entre més mesures, s’oferiran 5.000 entrades a preu d’abonament per als socis en cada partit i oferiran bonificacions per als abonats que vagin més al Camp Nou i al Palau. Els que més assisteixin a l’estadi cada temporada tindran prioritat en l’obtenció d’entrades per a les finals, i vol impulsar una grada d’animació imponent, ampliar els actuals espais d’animació al Palau i crear-ne de nous al Johan Cruyff.

ERIC GARCIA

Font diu que la negativa de Laporta al fitxatge és per electoralisme
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)