Barça

El Barça, contra els propis fantasmes

Copa. Les blaugrana volen superar el trauma de la supercopa i de les semifinals de la Champions per aconseguir el títol

El Barça és una piconadora en competicions que requereixen regularitat. La temporada passada no va trobar rival en la lliga, i enguany va pel camí de guanyar-la sense cedir ni un sol punt. Les blaugrana ara volen trobar les sensacions en competicions a caixa o faixa. La final de la supercopa contra l’Atlético va ser traumàtica per la derrota, així com la semifinal contra el Wolfsburg del curs passat. Avui, contra el Logronyo, es pot redimir i aixecar la copa que també se li va resistir en la darrera edició.

El Barça i el Logronyo disputaran la final de copa que el curs passat no es va poder jugar per culpa de la pandèmia. Les blaugrana no haurien de tenir problemes contra un equip amb el qual es van enfrontar tan sols fa set dies, amb un resultat positiu per a l’equip de Lluís Cortés (0-2). El tècnic s’ha emportat a Màlaga tot l’equip –fins i tot algunes jugadores que no tenen l’alta mèdica– per afrontar la final en comunió i plenes garanties.

El Logronyo arriba a la cita amb problemes perquè no ha aconseguit mantenir les expectatives del curs passat –setè classificat– i actualment és en zona de descens. L’equip de La Rioja ha hagut de fer diverses incorporacions, com ara l’exblaugrana Tajonar o Lundin, a més d’un relleu a la banqueta per intentar revifar i, de passada, poder disputar el torneig al Barça. L’exblaugrana Olga Garcia (2003-18) no hi serà, operada del genoll.

19 Partits guanyats 3

1 Partits empatats 5

0 Partits perduts 11

85 Gols a favor 16

5 Gols en contra 32

LA PRÈVIA

Tenim molta il·lusió per sumar però esperem un partit semblant al de la setmana passada
Patri Guijarro
jugadora del barça
Després del partit que vam jugar, aquella confiança no la tindran. Els va costar fer-nos gol
Javier Moncayo
ENTRENADOR DEL LOGRONYO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)