Barça

Un tros de lona que pot servir per a molt

Eleccions. Aquesta setmana ja se’n podrà obtenir un tros amb una aportació voluntària que es destinarà a un projecte de la Fundació

La idea ja es va anunciar fa un mes, però aquesta setmana és quan s’iniciarà tot el procés. La lona que la candidatura de Joan Laporta va instal·lar a Madrid, ben a prop del Santiago Bernabéu, serà despenjada i es dividirà en molts trossets d’una mida de 29,7 x 12,15 cm que es podran adquirir a canvi d’una aportació voluntària que es destinarà a un projecte solidari de la Fundació del FC Barcelona. Per aconseguir un fragment de lona s’haurà de fer una comanda en línia i adquirir-la a través d’aportacions a un compte corrent específic creat per a aquesta acció solidària, i només mitjançant targeta bancària. Hi haurà cinquanta punts de recollida per tot Catalunya, Andorra, Perpinyà, Mallorca, Menorca, el País Valencià i Madrid.

Segons explica el seu equip de campanya en una nota de premsa, Joan Laporta vol que l’acció de màrqueting de la lona de Madrid tingui una finalitat social i serveixi per a una bona causa a favor del club més enllà de l’objectiu publicitari de la campanya electoral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)