Barça

Diumenge, debat a tres

Eleccions. Un dels actes del 41è Congrés Mundial de Penyes del FC Barcelona serà el primer debat amb participació dels tres candidats a la presidència del club blaugrana

Aquest diumenge es farà el primer debat entre els tres candidats a la presidència del FC Barcelona, després que Joan Laporta no hagi participat ni en el que va organitzar el Círculo Ecuestre ni en el de la televisió del club. Serà el de diumenge el primer dels tres debats a tres veus que es faran abans de les eleccions del 7 de març. Els altres dos són el que ha organitzat Rac1 i el que farà TV3 l’últim dia de campanya electoral.

El debat de diumenge serà un acte més del 41è Congrés Mundial de Penyes del FC Barcelona, que es farà aquesta vegada de manera telemàtica i es podrà seguir de manera íntegra, també el debat, a través de Barça TV. “El repte de connectar amb les penyes en moments tan complexos com els que vivim, així com la nostra contribució a un procés electoral tan important per al club, ha animat el Consell de Penyes a plantejar aquesta convocatòria. No volem que cap virus ens aturi”, ha explicat sobre el congrés Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)