Partit ensopit i triomf clar (3-0) davant l’Elx

La lliga. Messi (2) i Jordi Alba marquen els gols blaugrana

Un Barça allunyat de la seva millor versió ha aconseguit una victòria clara davant l’Elx (3-0) al Camp Nou, aquest vespre, en partit corresponent a la primera jornada de lliga. Messi, en dues ocasions, i Jordi han signat els gols blaugrana.

L’Elx ha sortit disposat a donar un ensurt i ha trobat un Barça feble en defensa i, llevat d’algunes accions de Trincao, inoperant en atac. El portuguès ha disposat de les millors oportunitats en la primera part, especialment una que no ha entrat per culpa d’una gran aturada d’Edgar Badia. En tot cas, ha quedat clar que les rotacions que ha fet Koeman -cinc jugadors nous respecte de l’última alineació- no han funcionat.

La segona part ha començat amb empat a zero però, de seguida, Messi ha trencat la igualada després d’una acció individual per a la qual ha comptat amb la complicitat de Braithwaite. L’avantatge en el marcador ha anat a favor del Barça, que no ha patit tant com en la primera part. Abans del final, de nou Messi, coronant una magnífica acció de De Jong, i Jordi Alba, rematant una combinació entre el mateix Messi i Braithwaite, han signat el 3-0 definitiu.