Barça

La reacció dels candidats

BarçaGate.

Els candidats a la presidència del FC Barcelona han reaccionat a les detencions de Josep Maria Bartomeu, Òscar Grau, Gómez Ponti i Jaume Masferrer. De fet, Joan Laporta té previst fer una declaració al llarg del dia d’avui però ja s’ha pronunciat perquè l’han informat de les detencions mentre feia una entrevista. “Primer, la presumpció d’innocència. No és una bona noticia, ni una noticia agradable pel Barça ja que aquesta persona va ser president. No va fer una bona gestió però no deixa de ser un president del Barça.”, ha dit.

Toni Freixa, en declaracions a la SER, es mostra sobtat per l’enrenou que s’ha muntat i entén que no calia entrar a escorcollar a les oficines. “Quan hi ha una actuació judicial, el jutge si sap a qui està investigant i l’entitat es posa a disposició, no caldria fer aquest registre. Se suposa que tota la documentació està a disposició del jutge. A partir d’aquí, el que motiva l’entrada i registre ho coneixerem en els propers dies.”. De l’equip de Víctor Font, ha fet un tuit Marc Duch, home fort en l’àrea social. “Situació crítica com no hem viscut mai. CEO, cap de serveis juridics, ex-asesor del president i ex-president detinguts en una operació més que obscura. Es d’això del que hem de fugir immediatament. Trencar amb aquesta opacitat, aquestes corrupteles. PROU. Això no és el Barça!.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)