El Barça jugarà la final de copa (3-0)

Copa. Els gols de Dembélé, Piqué i Braithwaite permeten la remuntada contra el Sevilla, en un partit decidit a la pròrroga i amb penal aturat per Ter Stegen amb 1-0 al marcador

El Barça jugarà la final de la copa. L’equip de Ronald Koeman ha estat capaç de remuntar l’eliminatòria contra el Sevilla al Camp Nou en un partit vibrant i ple de tensió fins el xiulet final.

Koeman ha repetit el mateix onze que fa uns dies havia guanyat per 0-2 al Sánchez Pizjuán. Lopetegui ha introduït més canvis respecte a l’últim cara a cara entre tots dos equips.

El Sevilla ha sortit valent, sense especular i amb una pressió molt alta que posava en dificultats al Barça, però els blaugrana cada vegada que superaven aquesta primera línia de pressió generaven perill. El Barça s’ha avançat molt aviat en el marcador gràcies a un golàs de Dembélé (12’). El francès ha connectat un xut increïble amb la cama dreta des de fora l’àrea gairebé en estàtic i la pilota ha entrat per l’escaire.

El gol ha donat energia al Barça i el Sevilla s’ha defensat com ha pogut. Acuña, damunt la línia de gol, ha tret una rematada de Messi quan la pilota ja entrava.

La segona meitat ha començat amb la lesió d’Aleix Vidal. Lopetegui ha fet tres canvis i el Sevilla ha millorat. S’ha defensat amb més ordre. Al Barça li costava més generar oportunitats. Però en el minut 66 Jordi Alba ha tingut una oportunitat claríssima d’empatar l’eliminatòria. La rematada acrobàtica del lateral des de l’interior de l’àrea s’ha estavellat a la fusta i el Sevilla s’ha salvat.

També s’ha salvat el Barça en el minut 72 de partit. Sánchez Martínez ha xiulat penal de Mingueza a Ocampos en una contra del Sevilla i Ter Stegen ha aturat el penal de l’argentí i ha donat una vida extra al Barça.

L’equip de Koeman ho ha seguit intentant fins al final i igual que va passar contra el Granada ha aconseguit un gol agònic que ha dut el partit a la pròrroga. L’autor ha estat Gerard Piqué, que de cap ha superat Vaclik, després d’una precisa centrada de Griezmann en l’última jugada (94’).

El Sevilla ha hagut d’afrontar tota la pròrroga amb inferioritat numèrica perquè Fernando havia vist la segona targeta groga en el temps afegit, just abans del gol de Piqué. I en el minut cinc de la pròrroga ha arribat el tercer del Barça. Gran centrada de Jordi Alba i esplèndida rematada de cap en planxa de Braithwaite per capgirar l’eliminatòria.