Barça

“És la nit més feliç, un pas per guanyar un títol”

Koeman

Ronald Koeman ha celebrat d’alló més la victòria contra el Sevilla. Se l’ha vist celebrar els gols amb eufòria, saltar com els jugadors i abraçar-se amb tots ells. El seu projecte ja té una final, la de la Copa del Rei. El tècnic holandès era un home feliç. ““Sí, és la nit més feliç, és un pas per guanyar un títol més important. Hem hagut de fer un partit molt complet. No es pot demanar més. Hem aguantat fins a l’últim segon, i mereixem jugar la final perquè hem estat els millors en els dos partits.”, ha dit.

Koeman creu que l’equip ha fet un pas endavant i que la millora és molt evident. Dona valor al canvi de sistema i al pas endavant fet per tots. És optimista de cara al futur. “L’equip està creixent amb els canvis que hem fet. És un equip molt unit, amb joves. Hem millorat durant la temporada. Jugar bé amb la pilota, ja en sabem. I sense pilota som més forts, correm més, pressionem millor ... Hi ha una cosa bonica per endavant.”. El tècnic assegura que els seus jugadors mereixien una alegria. “L’equip s’ho mereixia. Pel seu treball, honradesa i, sobretot, perquè hem millorat moltíssim. Estic orgullós pels jugadors i també per mi. Si guanyes partits, ets molt bo. Si els perds, ets molt dolent.”.

Vius a la lliga, el repte ara seria fer una altre remuntada contra el PSG en la champions, tot i que és molt més complicat. “Remuntar contra el PSG? Un 2-0 és més fàcil que un 1-4… Això ja és una altra cosa i el PSG té un gran equip. Però nosaltres sortirem a guanyar i veurem si tenim alguna opció durant el partit.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)