Barça

Font tanca la seva campanya resseguint les línies mestres de la seva candidatura

Barça. El candidat a la presidència del Barça celebra l’acte final de la seva candidatura posant èmfasi en el fet que ell representa el canvi de paradigma que necessita el club

Demà, els tres candidats celebraran el debat a Televisió de Catalunya que donarà per acabada la llarga campanya electoral per a la presidència del Barça. Avui, Víctor Font ha celebrat un acte distès i informal que ha servit per tancar la seva campanya i que ha aprofitat per remarcar les mesures que ell prendrà si és escollit president del Barça.

Amb un auditori ple amb bona part dels membres de la seva candidatura, Víctor Font ha volgut acomiadar la cursa per a la presidència del Barça, que encara tindrà una última batalla en el debat que es farà a Televisió de Catalunya demà. En l’acte, Sí al Futur ha projectat un vídeo sobre les interioritats de la seva campanya, un altre amb les pífies al davant de les càmeres, l’actuació musical de David Ros i la presència de l’humorista Oriol Cruz. Però sobretot ha servit perquè Font fes un monòleg sobre els punts forts de la seva candidatura. “El Barça està en una cruïlla històrica. És una confluència de factors que vam diagnosticar, amb el final de la millor generació de la història del futbol i en un moment en què el món ha canviat moltíssim. I nosaltres som la solució”, ha dit Víctor Font, que ha destacat que el club necessita un canvi de model: “Els esdeveniments d’aquests últims dies, amb el Bartogate, han obert els ulls del barcelonisme, ens hem de reinventar. El Barça es governa com a l’època de Núñez i n’estem tots farts que qui governa actuï com si fos el propietari del club”.

Font va tornar a interpel·lar Laporta acusant-lo de no tenir un projecte. “Ha arribat el moment de no mirar el passat i de fer un acte de fe. Si ho va fer fa 12 anys, expliqui’ns com ho farà, senyor Laporta”, va dir Font, que diu que hi ha 35.000 socis indecisos ara mateix: “Estem convençuts que ens votaran i així serà com guanyarem les eleccions diumenge.”

LES FRASES DE VÍCTOR FONT

Quina transparència hi ha els últims anys en el Barça? Els mecanismes de control són efectius
Hem treballat en com ha de ser el Barça del segle XXI. Un Barça en què els que més en saben decideixin. Això, fins ara, no ha passat
Ha arribat el moment de no mirar el passat i de fer un acte de fe. Guanyarem les eleccions de diumenge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)