Barça

Koeman: “Estem orgullosos de fer jugar joves”

Ronald Koeman ha reconegut que el partit contra l’Osasuna no ha estat brillant però marxa de Pamplona satisfet amb els tres punts perquè ja acumulen vuit victòries fora de casa. “Hem treballat, hem posat energia, malgrat el cansament del partit contra el Sevilla. Hem fet un partit seriós i hem marcat dos gols molt bonics.”, ha dit. El primer, fruit de la connexió entre Messi i Jordi Alba. “És impossible frenar aquesta connexió. Els dos tenen la vista i la tranquil·litat per fer-ho en un moment del partit. Gairebé no es pot frenar.”.

El segon gol l’ha fet Ilaix Moriba, que s’està guanyant els minuts amb el primer equip. “Ha estat un golàs d’Ilaix. Cada vegada que entra en l’equip dóna una quantitat per la seva personalitat, malgrat la seva joventut. Està bé amb pilota, físicament és molt fort. Està guanyant terreny per estar més temps amb el primer equip.”. Koeman s’ha felicitat pel paper dels joves en l’equip. “És clar que estem orgullosos de deixar entrar a joves del futbol base. Ho fem perquè s’ho mereixen, hi ha gent com Pedri, Ilaix, Riqui, Araujo, Mingueza ... Són el futur del club.”.

També ha parlat sobre les eleccions de demà. “Portem bastant temps sense president, és important que entri i parli amb la gent. No tenim cap influència en qui serà. Ja veurem demà. Són els socis els que han de decidir .”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)