Barça

Joan Laporta fa una visita a la ciutat esportiva

Suport. El nou president, acompanyat per Rafa Yuste, que serà vicepresident esportiu, han saludat els tècnics i les plantilles del primer equip, del filial i també del femení

Encara no ha pres possessió del càrrec com a nou president del FC Barcelona, però Joan Laporta ja exerceix com a tal. I el primer que ha fet com a president electe ha estat fer una visita a la ciutat esportiva per saludar Ronald Koeman, el seu cos tècnic i els jugadors del primer equip dins el vestidor. Laporta anava acompanyat de Rafa Yuste, que en la nova directiva serà el vicepresident esportiu. Tots dos s’han fet un test PCR per poder viatjar demà a París, convidats pel president de la Comissió Gestora Carles Tusquets.El Barça jugarà dimecres la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions i malgrat el resultat advers ningú del club dona l’eliminatòria per perduda.

Després, tant Laporta com Yuste s’han dirigit fins als camps d’entrenament del Barça B i del Femení i han saludat els components de tots dos equips, per tot seguit dirigir-se a l’Estadi Johan Cruyff i visitar la Masia. L’última aturada en la seva visita a la ciutat esportiva ha estat als serveis mèdics, on han coincidit amb Pau Gasol, la nova incorporació de l’equip de bàsquet i en el pavelló s’han trobat amb Juan Carlos Navarro, amb qui també han xerrat una estona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)