Barça

Les entrades pel Barça-Llevant, a partir de dilluns a les 11 h

1a divisió. Els socis del Barça que vulguin assistir al partit de la Lliga Iberdrola del diumenge 4 d’abril (12 h) poden sol·licitar dilluns dia 29 la seva entrada gratuïta fins a un aforament màxim de 1.000 localitats, com va succeir en el Barça B-Cornellà

Després de guanyar 3-0 contra el Manchester City a Monza, lluny del confort de l’Estadi Johan Cruyff, el Barça Femení podrà tornar a jugar per fi un partit amb públic com a local. Serà el pròxim diumenge 4 d’abril contra el Llevant en partit de lliga (12 h).

Com va succeir amb el partit del Barça B contra el Cornellà, les entrades per als socis del FC Barcelona seran gratuïtes, i aquests disposaran d’un període de 24 hores d’exclusivitat per poder adquirir-les. Aquest termini s’inicia a les 11 hores del dilluns 29 de març i s’acabarà a la mateixa hora de dimarts, moment que s’obrirà la venda per a tot el públic.

Dilluns cada soci podrà obtenir un màxim de dues entrades gratuïtes per carnet i caldrà abonar només 1,75 € per despesa de gestió. En el cas que hi hagi disponibilitat, a partir del dimarts 30, els socis podran disposar únicament d’una entrada gratuïta per carnet. Les entrades per assistir al partit es podran adquirir en aquest mateix web.

Les entrades destinades als socis són limitades i l’aforament de l’Estadi Johan Cruyff quedarà reduït a 1.000 localitats, que és la xifra màxima permesa que marca el pla de la Generalitat per a instal·lacions esportives a l’aire lliure.

En el moment d’adquirir les seves entrades els socis s’hauran d’identificar amb la seva clau i codi personal de soci. Cal tenir en compte que les entrades seran nominals i no transferibles, ja que a l’entrada de l’estadi s’efectuarà un control d’identificació per facilitar la traçabilitat de tots els assistents.

A partir de dimarts, sempre que hi hagi disponibilitat, es posaran a la venda les entrades per al públic en general, des de 7 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)