Barça

Escudero i Guiu, nous vicepresidents del projecte de Laporta

Club. La junta directiva ha aprovat avui els seus nomenaments, entre molts d’altres directius

Novetats en la cúpula directiva del Barça. La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària aquesta tarda a les instal·lacions del Camp Nou, ha decidit aprovar els nomenaments d’Antonio Escudero com a vicepresident de l’Àrea Social i Juli Guiu com a vicepresident de l’Àrea de Màrqueting.

Aquestes vicepresidències s’uneixen a les ja acordades en la reunió de Junta anterior: Rafael Yuste, vicepresident primer de l’Àrea Esportiva; Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional; i Eduard Romeu, vicepresident de l’Àrea Econòmica.

La Junta ha acordat també nomenar Elena Fort com a portaveu de la Junta Directiva i Miquel Camps, portaveu adjunt.

Josep Cubells ha estat nomenat directiu responsable del bàsquet; Joan Solé, directiu responsable de l’handbol; Xavier Barbany, directiu responsable de l’hoquei; Aureli Mas, directiu responsable del futbol sala; Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení; i Joan Soler, directiu responsable del futbol formatiu.

Per acabar, la Junta Directiva ha acordat nomenar Josep-Ignasi Macià directiu responsable de l’Àrea Social; Jordi Llauradó, directiu responsable de l’Espai Barça; Alfons Castro, directiu responsable de Seguretat; i Josep Maria Albert, directiu adjunt al Conseller Delegat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)