Barça

Collado, fins al 2023

Mercat. El Barça renova el capità del filial per dos anys. Farà la pretemporada amb el primer equip i es decidirà si es queda o és cedit

Álex Collado, un dels jugadors més destacats del filial de García Pimienta, serà blaugrana fins al 30 de juny del 2023. El Barça va anunciar ahir que ha fet efectiva la clàusula existent en el contracte entre les dues parts que permetia la renovació automàtica de l’acord per dues temporades.

Collado, nascut el 22 d’abril del 1999 a Sabadell, va arribar al club per jugar en l’aleví B, i actualment és el capità del Barça B. Va debutar en el primer equip amb Ernesto Valverde d’entrenador, en un partit de lliga contra el Celta de la temporada 2018/19. Un curs abans, va guanyar la UEFA Youth League amb el juvenil.

El de Sabadell, que tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros, farà la pretemporada amb el primer equip, i serà l’entrenador qui decidirà després si continua o marxa cedit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)