Barça

“Hi ha jugadors, que per la seva ascendència és important que hi siguin”

Koeman deixa oberta la porta a la presència de Piqué contra el Madrid

L’entrenador del Barça, Ronald Koeman, s’ha mostrat molt respectuós amb el rival i amb els àrbitres i ha donat alguna pista de l’onze que pot alinear demà.

Com arriba l’equip?

“Està confiat, serà un gran partit contra un Madrid que també ha millorat. Estem lluitant pel màxim i els dos volem guanyar la lliga. El partit és important”

Piqué

“Piqué i Sergi Roberto són dos jugadors importants, no només per la seva qualitat futbolística. Físicament estan bé, tenen il·lusió d’ajudar l’equip i és important tenir a gairebé tots els jugadors pel partit de demà”

Valdebebas

“És voler desprestigiar un club gran com el Madrid, que ha escollit aquest moment sense públic per fer obres al seu estadi. Ells estan acostumats a jugar en aquest camp, els rivals han de jugar-hi i no és un tema important per mi”

Piqué

“El jugador ha d’estar perfectament físicament i mentalment però hi ha jugadors que per la seva importància i per ser el capità és important que hi siguin en aquest tipus de partits.”

Qui arriba millor?

“Un Clàssic és un partit diferent a la resta. Nosaltres estem lluitant per guanyar la lliga després d’una molt bona ratxa i el Madrid és el Madrid. Han tingut moltes crítiques però estan allà. Jo no sóc partidari de la gent que ha criticat tant el Madrid perquè tenen jugadors impressionants. L’equip està fort físicament i té opcions de guanyar el partit”

Quin Madrid espera?

“Pot jugar en diferents sistemes però nosaltres hem de centrar la nostra feina i en pressionar el rival amb qualsevol sistema.

De Jong al mig del camp?

“El millor és que pot aportar molt en les dues posicions, tant de central, donant sortida de pilota, com en el mig del camp amb arribada a l’àrea. Demà parlaré amb els jugadors i decidirem”

Millors sensacions?

“El tema de les seleccions pot influir però aquesta setmana hem pogut descansar i parlar. Ara és important està frescos, els tres de dalt volem guanyar la lliga però el Valladolid ja va demostrar que no hi ha rivals fàcils”

Sense Ramos i Varane

“Són dos baixes importants, un d’ells és un jugador que li dona molta personalitat però nosaltres també hem tingut baixes importants. Piqué i Roberto han estat molt de temps fora, igual que Ansu i Coutinho”

Millores respecte el partit de l’anada

“Abans del descans vam tenir oportunitats per posar-nos per davant, després del penal va influir en el resultat. Hem millorat coses tot i que no és cert que en aquell moment estiguéssim malament i ara millor. En efectivitat hem millorat, hem canviat el sistema, l’equip ha agafat bona forma i té energia.”

Marcar primer

“Quan ens posem per davant en el marcador, el rival s’ha d’obrir més, mentre que si vas per darrera és el rival es tanca i costa molt obrir espais. Per mi, el fet de marcar molts gols en els últims minuts no és sort”

Canviarà l’equip pel fet de jugar a domicili?

“No has de tenir pèrdues de pilota, no has de deixar espais per atacar. Nosaltres hem de ser nosaltres mateixos.”

Dembelé

“El seu un contra un pot ser vital per nosaltres. És un jugador important per demà i els importants han de ser demà”

Canvi d’àrbitre

“De vegades es parla massa dels àrbitres. Crec que qualsevol àrbitre és honest i xiula el que veu. L’àrbitre que no pot xiular per lesió és un molt bon àrbitre i qui xiula demà també ho és. No hem d’estar pendents d’això”

Li agradaria que Ramos continués al Madrid?

“El millor per la lliga és que els millors jugadors puguin quedar-se fins el final. Tan de bo Ramos continui al Madrid”

Veterania i joventut

El més important en aquest tipus de partits és tenir experiència però els joves necessiten jugar-los i ajuda dels jugadors amb més experiència. Això és important”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)