Barça

Zinedine Zidane

Entrenador del Madrid

“Hem merescut la victòria, hem tingut moltes ocasions de gol”

Zedane va ser un dels grans noms que va deixar el partit d’ahir després d’una setmana en què ha encarrilat l’accés a semifinals de la Champions i ha derrotat el Barça amb moltes baixes a la seva plantilla. El tècnic no va voler presumir, però va dir que el seu equip havia estat superior.

“Hem merescut la victòria perquè hem tingut moltes ocasions de gol; després hem patit perquè el Barcelona és un bon equip”, va dir el tècnic blanc, que, a diferència de Koeman, no va voler referir-se als àrbitres: “Si l’àrbitre no l’ha xiulat [en referència al possible penal sobre Braithwaite] és perquè no hi ha hagut penal. Ell decideix.”

Zidane va explicar els motius de la superioritat del seu equip en la primera meitat: “Hem posat un home més al mig del camp i Fede [Valverde] pot anar també a l’espai perquè és ràpid, i ens ha sortit bé. Calia posar jugadors al mig del camp perquè ells [el Barça] són molt bons.”

POLÈMICA?

“Si l’àrbitre no ha xiulat penal és perquè no hi ha hagut penal”, manifesta Zidane
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)