Barça

Koeman: “Hem de protegir els jugadors”

L’entrenador del Barça diu que cal reformar el futbol perquè els futbolistes tenen moltes competicions

Enmig del gran terretrèmol que està suposant la creació de la Superlliga, el Barça jugarà demà un partit contra el Getafe (22 h). L’entrenador blaugrana, Ronald Koeman, ha repassat l’actualitat de l’equip.

Partit Getafe:

“Sabem que ens falten vuit partits i anem partit a partit. Hem gaudit molt de la copa però ara ens hem de concentrar en la lliga i hem de fer el nostre joc. Hem de guanyar el partit”

Superlliga:

“He parlat amb el president i m’ha explicat la postura del club. Hi ha hagut tanta moguda que el millor és no opinar. Ningú sap què ha passat i hem d’esperar. Jo vull el millor per al club”

Si considera normal ser el portaveu del club:

“Jo no sóc el portaveu, és el president. La meva feina és preparar el partit. Hi ha tanta moguda amb aquest tema que hem d’esperar per veure com acaba. No em sorprèn. Nosaltres volem el millor pel club. Si algú ha de parlar d’això és el president”

Ha estat consultat per la Superlliga?

“El president em va trucar ahir i em va explicar el tema. No sé si li van preguntar als jugadors. No m’interessa. Demà juguem un partit”

Surt reforçat després de guanyar la copa?

“La imatge de l’equip en la final va ser molt bona, amb actitud i bon nivell de joc. No és només un títol. Portem un temps millorant les coses i la gent està contenta. Estem treballant bé però el club depèn dels resultats”

Hi haurà relaxació després de guanyar la Copa:

“No crec perquè són professionals. Si ets jugador del Barça sempre vols més. Pot haver certa tranquil·litat però no hi ha relaxació ni menys energia”

La Superlliga és una distracció?

“No estic d’acord. No tinc dubtes dels meus jugadors. Estarem bé en el partit de demà”

Tres porters a la Copa

“Si, per exemple, Ter Stegen es lesiona en l’escalfament, he de posar al seogn porter i si l’expulsen, no puc posar un altre porter si només tinc dos porters. A més dels tres porters, tinc tres jugadors per poder fer entrar”

Depay

“Aquestes últimes setmanes no és moment de parlar de jugadors que no hi són”

Pressió per guanyar la lliga?

“La pressió sempre existeix al Barça. Hem de guanyar i lluitar per guanyar els títols. Estàvem a una distància enorme i ara és el moment de demostrar que podem guanyar el campionat”

Com està l’equip després de guanyar la copa

“Amb molts ànims. Ha pogut descansar dos dies i físicament estem forts. Per això hem guanyat molts partits. No cal entrenar molt en aquests moments. Les dades físiques de l’equip són impressionants.”

Opinió de la Superlliga

“Estic d’acord amb la piulada de Piqué”

Estat físic de Piqué

“Estava cansat després de la final. Necessita ritme. Va estar molt bé en el partit. Parlarem demà per si sortirà de titular. En el darrer entrenament decidirem quin serà l’equip”

Una competició sense descensos

“És normal que els presidents dels clubs pensin en el futur. En moltes coses, el futbol no l’has de canviar”

Quina és la solució del futbol?”

“El número de partits és increïble. Els futbolistes han de jugar moles competicions. Tothom parla de la Superlliga, la Champions... Però la UEFA no està fent cas als jugadors amb el número de partits. L’únic que importa són els diners. A la lliga, igual. Hem de protegir els jugadors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)