Harakiri del Barça contra el Granada al Camp Nou

1a divisió. L’equip de Koeman perd a casa per 1-2, deixa escapar el lideratge i ja no depèn d’ell mateix per ser campió

Decepció majúscula al Camp Nou. El Barça ha perdut a casa contra el Granada el partit que tenia ajornat per haver disputat la final de copa i veu com se li esfuma la possibilitat de situar-se líder. Els blaugrana s’haurien situat primers, però la derrota els deixa sense aquesta opció i a sobre deixen de dependre d’ells mateixos per guanyar la lliga, cosa que haurien salvat amb l’empat.

Leo Messi ha marcat el primer gol del partit en el minut 23 de joc. El capità ha connectat molt bé amb Antoine Griezmann, el francès ha fet un gran moviment tècnic i ha cedit de nou per a l’argentí, que amb un xut ras i creuat ha superat Aarón.

El mateix Messi ha perdonat el segon gol del Barça pocs minuts després. Leo ha rebut una gran passada filtrada de Busquets, però no ha pogut superar aquesta vegada Aarón en l’u contra u (35’). En l’acció següent, Umtiti tampoc ha trobat el gol amb una rematada de cap a la sortida d’una córner.

El Granada no ha generat cap oportunitat de gol en tota la primera meitat, però el Barça no ha rematat la feina i l’equip andalús ha anat creixent en confiança i en el minut 63 ha empatat gràcies a una acció culminada per Darwin Machis, que ha batut Ter Stegen després d’una bona passada en diagonal de Luis Suárez que Mingueza no ha encertat a interceptar i ha deixat la pilota franca per Machis.

El gol ha fet mal al Barça i Ronald Koeman ha estat expulsat per González Fuertes per protestar. Primera expulsió de Koeman des que és entrenador del Barça.

El Granada no s’ha conformat amb l’empat i en el minut 78 de partit una centrada des de l’esquerra de l’atac l’enviava de cap al fons de la xarxa un Jorge Molina que minuts abans havia entrat en el lloc de Soldado.

El Barça ho ha intentat fins el final, però el mal ja estava fet. Sense capacitat de reacció. Errada que pot costar una lliga.