Barça

El Barça serà a la final de Göteborg amb el Chelsea com a rival

Champions. Les blaugrana han superat el PSG per 2-1, amb dos gols de Lieke Martens i jugaran la seva segona final

El Barça serà a Göteborg. Premi gros. Les blaugrana jugaran la final de la Champions contra el Chelsea, que ha superat el Bayern aquesta tarda per 4-1 (5-3 en el global de l’eliminatòria). Serà la segona final europea de la història de la secció. De Budapest a Göteborg. Classificació per mèrits propis després de guanyar avui contra el PSG per 2-1 davant un miler d’espectadors al Johan Cruyff.

Pocs canvis en tots dos equips respecte les alineacions de fa set dies a París. Al Barça només l’entrada de Patri per Hamraoui com a pivot i al PSG únicament l’entrada de Bachmann per Cook, la golejadora de les franceses en l’anada, i el moviment tàctic de Lawrence que en el primer partit va actuar a l’extrem i avui en el lateral.

El partit no podia començar de millor forma per a les blaugrana. Primera rematada entre els tres pals i diana. Golàs de Lieke Martens (8’). La internacional holandesa ha rebut una passada llarga de Leila i després de controlar la pilota ha definit amb moltíssima classe al pal llarg.

Martens, de nou, feia el segon gol del Barça a la mitja hora de partit (31’). Gran centrada tensa i per baix de Graham Hansen des de la dreta de l’atac davant l’oposició de Morroni i rematada a plaer de Martens al segon pal. Massa contemplativa de la defensa del PSG en l’acció i error de Lawrence al perdre la marca de Martens.

Dues rematades del Barça entre els tres pals i dos gols. El balanç no podia ser millor. Però el PSG no ha tardat a tornar a entrar en l’eliminatòria gràcies a la pilota aturada. En el partit d’anada el joc aeri ja li va costar un gol al Barça i avui el PSG ha tornat a fer mal en accions d’aquest tipus: córner servit des de la dreta de l’atac francès, jugada embolicada dins l’àrea, cap futbolista blaugrana encerta a refusar i Katoto és qui ha acabat enviant la pilota al fons de la xarxa (34’).

El Barça hauria pogut ampliar el marcador en el minut 68, però la fusta ho ha evitat en dues accions seguides. Primer Graham Hansen ha conduït un ràpid contraatac i el seu xut l’ha acabat enviant a córner la xilena Endler. En l’acció continuada les blaugrana han servit des de la cantonada, Marta Torrejón, lliure de marca, no ha encertat amb la rematada de cap, la pilota ha acabat als peus de Jenni Hermoso i el seu xut s’ha estavellat a l’arrel del pal. I en l’acció següent la pilota ha acabat estavellant-se al travesser.

El Barça ha sabut patir i ha demostrat una gran maduresa per aguantar l’impuls del PSG en molts trams de la segona meitat. Oshoala hauria pogut posar la cirereta al pastís en el minut 89, però ha fallat en el seu u contra u davant Endler. Hauria estat el gran colofó a un gran partit.

Al final, tot felicitat. Les jugadores blaugrana han pogut celebrar l’accés a la gran final amb els seus aficionats. Gran Barça. Festa grossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)