Barça

Schreuder

Segon entrenador del Barça

“Creiem que podem guanyar la lliga. Hi ha possibilitats”

Schreuder va ser l’encarregat de dirigir l’equip a Mestalla per la sanció de dos partits a Ronald Koeman per la seva expulsió contra el Granada. Ha estat ell qui ha fet la valoració del triomf contra el València, que permet al Barça continuar viu en la lliga. “Tots creiem que podem guanyar la lliga i avui ho hem tornat a demostrar. L’Atlético estava a molta distància i en els últims tres mesos hem fet una gran feina. Tindrem possibilitats”, ha dit. El segon entrenador ha elogiat la reacció de l’equip: “Els jugadors han demostrat tenir un gran caràcter després d’encaixar el gol inicial del València. És una victòria important.”

També ha parlat Piqué, que està convençut que el títol no es decidirà fins al final i que hi pot haver sorpreses: “Hem de guanyar, sigui com sigui, l’Atlético i després ja veurem què fan el Madrid i el Sevilla. Qui serà el campió? No posaria la mà al foc per cap equip, ja estem veient com va aquesta lliga.” El defensa, que ha confirmat que està bé del genoll, ha reconegut que estan encaixant massa gols per les poques ocasions que reben.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)