Barça

LaLiga obre un expedient informatiu al Barça per la reunió a la casa de Messi

1a divisió. La Generalitat, a través de l’Agència de Salut Pública, també ha obert una investigació tècnica

LaLiga ha obert un expedient informatiu a la plantilla del Barça arran de la trobada que va tenir lloc ahir al domicili de Leo Messi, amb la presència de tots els integrants del primer equip i les seves respectives parelles. Per ara, no hi ha sanció, però l’expedient informatiu podria acabar desembocant en un expedient disciplinari.

LaLiga considera que hi ha indicis per creure que s’ha vulnerat el protocol covid marcat pel mateix organisme.

També ha obert una investigació la Generalitat. Mertixell Budó, consellera a la presidència, deia això avui: “Coneixem i hem vist les imatges. L’Agència de Salut Pública que té les competències les ha vist i farà en els pròxims dies una valoració tècnica i ens informarà en com procedir”. Pere Aragonès, president en funcions, també ha estat clar: “Caldrà veure si cal fer un pas més. Hi ha uns procediments establerts. Volem fer una crida a tothom: cal complir les mesures. I les persones amb responsabilitat pública haurien de fer-ho de forma més intensa perquè són un exemple per a molta gent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)