Barça

Ansu Fati: quarta operació en l’últim mig any

El calvari continua. El seu genoll esquerre continua sense respondre i finalment el futbolista no podrà evitar passar per quart cop per la sala d’operacions

Annus horribilis per a Ansu Fati. Continua el calvari per al nen prodigi. Pròxima parada: de nou, la sala d’operacions. El seu genoll esquerra no millora i la decisió està presa. Serà la quarta intervenció quirúrgica en l’últim mig any.

Com vam explicar en el seu dia, el futbolista i el seu pare van viatjar fins a Lió setmanes enrere per trobar-se amb l’especialista Bertrand Sonnery-Cottet i la decisió presa aleshores va ser que Ansu posaria a prova el seu genoll esquerra amb diferents càrregues de treball i exercicis específics durant algunes setmanes i en funció dels resultats es decidiria realitzar o no una nova intervenció. Operar-se de nou implicava dir adeu a l’Eurocopa de manera definitiva i també als Jocs Olímpics, però Ansu es veu obligat finalment a deixar passar aquests dos trens. Luis Enrique ja ho tenia assumit, però ara ja és una realitat.

L’examen al qual ha estat sotmès el seu genoll en les últimes setmanes ha dictat sentència. Prova no superada. Caldrà intervenir novament. Segons una informació de Mundo Deportivo, Ansu podria operar-se demà dijous i seria el doctor de la selecció portuguesa qui lideraria la intervenció. El cap de setmana va acabar el termini de proves i ja no hi ha marxa enrere.

Ansu ja ha estat operat tres vegades d’aquest genoll en els últims sis mesos, intervingut pel doctor Ramon Cugat, però el menisc intern ha continuat donant problemes.

Tot va començar un fatídic 7 de novembre, en aquella acció fortuïta amb Mandi, el central del Betis. Des d’aleshores li ha tocat viure una autèntica travessia pel desert, amb forts dolors al genoll, llàgrimes i sobretot un inevitable sentiment de desànim. A Ansu li està tocant ser fort mentalment. Les lesions són la cara més amarga del futbol i no és fàcil de gestionar anímicament una situació així, sobretot per a un jove de només 18 anys que començava a destacar amb llum pròpia en el panorama internacional. Ara se li practicarà una meniscectomia o una extirpació parcial del menisc. Es vol evitar treure tot el menisc. L’objectiu és que el futbolista estigui cent per cent recuperat per a l’inici de la pròxima temporada 2021/22. Comptador a zero.

DECISIÓ PRESA

Serà intervingut aquesta setmana a Lisboa pel doctor de la selecció portuguesa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)