El Barça B es queda sense ascens

Barça. Els de García Pimienta queden eliminats per l’UCAM Múrcia en el desempat des del punt de penal. El partit havia acabat en empat (2-2)

La crueltat dels penals ha condemnat el Barça B, que ha quedat eliminat contra l’UCAM Múrcia en la primera eliminatòria del play off d’ascens a segona divisió A. Ni l’excel·lent actuació d’Iñaki Peña en el desempat des dels onze metres, aturant quatre penals, ha servit als de García Pimienta per superar una eliminatòria en la que han estat millors que els murcians.

El filial havia fet una bona segona part per remuntar el gol que havien fet els murcians a la primera. Ha començat bé el Barça el partit amb una bona jugada individual de Konrad que ha acabat amb gol anul·lat del propi Konrad. Dominava el Barça, tenia la possessió de la pilota i els murcians buscaven un contraatac. Liberto ha avisat primer i Alberto Fernández ha marcat en el minut 24 gràcies a un xut llunyà. Iñaki Peña, potser podria haver fet alguna cosa més.

El filial ha reaccionat ràpid amb un xut de Rei Manaj al pal, però no ha estat fins a la segona part quan ha aconseguit remuntar el marcador amb protagonisme del davanter albanès, màxim golejador de l’equip. Ha transformat només començar un penal dubtós forçat per Matheus Pereira i ha fet el segon gol amb una cursa extraordinària des de camp propi i un bon xut.

Però quan semblava que els de García Pimienta aconseguirien la victòria, l’UCAM Múrcia ha empatat en una jugada a pilota aturada, un dels grans problemes del filial durant tota la temporada. Chemi ha rematat al segon pal una prolongació en un córner. Restaven vuit minuts i el Barça B, amb un gran Konrad, ha pogut tornar a marcar però Biel Ribas ha impedit el trio de gols de Rei Manaj i el partit ha anat a la pròrroga.

Els dos equips han tingut oportunitats en el temps extra. Iñaki Peña ha evitat el gol en una doble oportunitat de Romera i Espina i Aketxe ha tret sota pals una rematada de Rei Manaj a falta de dos minuts. Tot s’ha hagut de decidir des del punt de penal, on els murcians han estat més encertats.