Adéu vergonyós a la lliga

Barça. L’equip de Ronald Koeman s’acomiada definitivament del títol amb una nova derrota contra el Celta (1-2). Ha arribat el moment de prendre decisions

El Barça ha dit matemàticament adéu a la lliga després de perdre contra el Celta en un nou partit per oblidar. Des del dia del Granada, aquell en el que els de Ronald Koeman es podien posar líders del campionat, els blaugrana han anat pel pedregar. Només una victòria en els últims cinc partits disputats han condemnat els blaugrana i és possible que també el tècnic holandès, cada vegada amb la seva continuïtat més difícil.

Com en els últims partits, el Barça s’ha avançat en el marcador i ha vist com el rival el superava després.

Ha fet una primera part acceptable el Barça, marcant en el minut 28 després d’una bona centrada de Busquets i una rematada de cap de Messi, que ha marcat el seu 30è gol del campionat. Però com és de costum, en el primer xut entre els tres pals, el Celta ha empatat. Ho ha fet Santi Mina davant la passivitat de Piqué i l’errada de Ter Stegen, que ha fet l’estàtua. L’alemany no ha acabat en bona forma la temporada.

Koeman ha anat fent canvis en la segona part. D’entrada, ha donat una oportunitat a Riqui Puig per un cansat Pedri. També ha canviat el sistema, passant del 3-5-2 al 4-3-3, amb l’entrada de Dest per Piqué, però tot i tenir algunes oportunitats clares Araújo i Messi, ha estat el Celta l’equip que ha marcat. Després de l’expulsió de Lenglet com a resum de la desgraciada temporada del francès, una centrada des de la dreta dels gallecs s’ha enverinat. Ter Stegen ha tornat a fallar, la pilota ha tocat el pal i Santi Mina ha fet el segon gol del Celta. Cinc punts dels últims quinze. El Barça va remuntar, però ha fallat en el moment decisiu.