Barça

Koeman: “Si seguiré? No és una pregunta per a mi”

Barça. El tècnic, molt decebut

Després d’una nova decepció del seu Barça, en l’últim partit de la temporada al Camp Nou, aquestes han estat les manifestacions de Ronald Koeman:

El partit: “Hem estat superiors al rival i no hem marcat la diferència en gols. Hem fet una bona primera part i ells han arribat un sol cop, però el resultat al descans ha estat 1-1. No hem estat capaços de fer gols. A la segona, hem afluixat, però amb un menys sobre el camp també hem tingut el 2-1. Hem tingut mala sort en el seu segon gol: una centrada dolenta que va al pal i acaba als peus del seu davanter.”

Han pogut fer alguna cosa més?: “Ho hem intentat tot. L’esforç que ha fet l’equip ha estat gran. Ens ha faltat gasolina i mentalment tampoc hem estat bé.”

La derrota embruta la temporada?: “No parlaré més, ja he dit el que penso sobre això.”

La seva continuïtat: “No és una pregunta per a mi.”

El Barça ha fallat després d’haver fet el més difícil: “Hem tingut oportunitat de guanyar més partits i més punts. S’ha d’analitzar tota la temporada, no el partit d’avui. Sí, no hem aprofitat les nostres oportunitats.”

Últim partit de Messi al Camp Nou?: “Tan de bo que no, perquè necessitem més jugadors decisius, a més d’ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)