Barça

Pedri: “Fa un any, no m’hauria imaginat que estaria jugant l’Eurocopa”

Una progressió espectacular. El jove migcampista canari del FC Barcelona és el futbolista més jove que juga amb la selecció espanyola en un gran torneig internacional

Fa exactament un any, Pedro González López, Pedri, disputava les últimes jornades de la lliga de segona divisió amb la UD Las Palmas. Acabava de jugar contra el Girona, al Gran Canaria (0-0), i es preparava per visitar l’Almeria, en un partit que el seu equip guanyaria (0-1) i en el qual només participaria els últims onze minuts. Ben diferent és el panorama d’avui per al jove migcampista de Teguise que, amb 18 anys, sis mesos i 18 dies, i després d’una temporada en què ha estat protagonista amb la samarreta del FC Barcelona, s’ha convertit en el futbolista més jove que participa en un gran torneig internacional amb la selecció espanyola. La fita la va assolir dilluns a la nit, a l’estadi de La Cartuja de Sevilla, disputant els 90 minuts de l’Espanya - Suècia que va iniciar el camí de Luis Enrique a l’Eurocopa.

Aquest migdia, Pedri ha passat per la sala de premsa de la ciutat esportiva de Las Rozas i, abans de rebre les preguntes dels periodistes, ha volgut enviar un missatge d’agraïment: “Als entrenadors que han apostat per mi en tot aquest temps, Pepe Mel, Ronald Koeman i, ara, Luis Enrique. Moltes gràcies a tots ells.” El genial futbolista, que entusiasma el seleccionador espanyol de la mateixa manera que l’entrenador del Barça, reconeixia més tard la sorpresa que li suposa trobar-se en el punt on es troba de la seva carrera, sent tan jove: “Fa un any, no m’hauria imaginat estar aquí. La veritat, és un somni per a mi.”

Pedri, que no ha volgut posar com a excusa per a l’empat contra Suècia l’estat de la gespa i que ha considerat que la selecció espanyola és una de les favorites en l’Eurocopa, ha estat preguntat també sobre Leo Messi. “No he parlat amb ell. Me n’alegro pel seu gol. Els missatges més especials que he rebut després del debut a l’Eurocopa són els de la meva família”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)