Barça

Tensió en el Barça femení

Sorpresa. Les capitanes de l’equip s’han reunit amb la direcció esportiva del club blaugrana per mostrar un esgotament important amb Lluís Cortés i el club està reconduint la situació

Crisi sorprenent en el Barça femení. La temporada més brillant de l’equip, amb la consecució del triplet i amb la primera Champions de la història, pot acabar d’una manera surrealista. Les capitanes de l’equip, en nom de tota la plantilla, s’han reunit amb la direcció esportiva del club per expressar un descontentament amb el tècnic Lluís Cortés. El diari Sport va informar que fins i tot havien demanat el seu relleu. Els receptors de les queixes van ser Markel Zubizarreta, director tècnic de la secció, Mike Puig, director de la Masia, i Xavier Budó, el nou director d’Esports del club blaugrana.

Va ser el directiu responsable del femení, Xavi Puig, qui va traslladar aquesta sorprenent queixa als seus companys de directiva, que, com ell, també van quedar molt sorpresos. Posteriorment van analitzar la situació, totalment inesperada. La intenció és fer seure les dues parts implicades per trobar una solució. Cal recordar que el problema és important perquè el Barça ja ha anunciat la renovació de Lluís Cortés dotze dies abans de la disputa de la final de la Champions contra el Chelsea. Ha signat fins al 30 de juny del 2022, amb opció a una temporada més amb l’acord que l’acte oficial de la signatura es faria quan el calendari ho permetés. El seu missatge a les xarxes contrasta absolutament amb el que es coneix ara. “Amb la mateixa il·lusió del primer dia. Enlluernat. Coses molt boniques encara han de venir... I continuarem treballant perquè sigui així.” Tècnic des del gener del 2019, amb ell el Barça ha arribat a les dues primeres finals de la Champions League, n’ha guanyat una, també dues lligues, dues copes, una supercopa d’Espanya i una copa de Catalunya.

Des del club reconeixen que hi ha tensions entre la plantilla i el seu entrenador sobretot per culpa de l’enorme autoexigència que s’ha autoimposat l’equip i el cos tècnic aquestes dues últimes temporades i la forta pressió que han suportat per assolir els objectius. Aquest desgast ha provocat tensions en el dia a dia i les jugadores voldrien aire fresc. Ja fa més d’un mes i mig que van traslladar el seu malestar, abans de la final, i el tema ha reviscut després del triplet, amb les jugadores amb molta més força per demanar canvis. A la plantilla no ha agradat el poc protagonisme que ha tingut la capitana Vicky Losada, que ja en el dia del seu comiat va reconèixer que feia temps que no gaudia en el dia a dia.

Leila Ouahabi, operada amb èxit del menisc

La jugadora del Barça femení Leila Ouahabi va ser operada ahir amb èxit de la ruptura al menisc del genoll esquerre. El temps de baixa aproximat serà de tres mesos. La lateral esquerra es va lesionar en el recent partit amistós de la selecció espanyola contra la selecció de Bèlgica. Aquesta temporada, la del triplet, Leila ha disputat un total de 34 partits amb el Barça, en els quals ha aconseguit marcar un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)