Barça

Victòria del Barça a Zubieta (1-4)

1a divisió. Gran remuntada de les blaugrana al camp de la Real Sociedad

Real Sociedad 1 Barça 4

REAL SOCIEDAD:Quiñones, Tejada, Lucía, Maddi (Maitane López, 80’), Itxaso (Mirari Uria, 81’), Nerea Eizaguirre (Baños, 71’), Franssi (Palacios, 86’), Amaiur, N.Mendoza, Gemma i Cecilia (Ane Etxezarreta, 86’).BARÇA:Paños, Codina, Melanie (Crnogorcevic, 46’), Losada (Patri Guijarro, 46’), Marta, Alexia, Aitana (Graham Hansen, 71’), Pereira, Martens, Bruna (Mariona, 65’) i Ornella (Jenni Hermoso, 46’).GOLS:1-0 (15’) Nerea Eizaguirre de penal. 1-1 (50’) Jenni Hermoso. 1-2 (76’) Martens. 1-3 (80’) Jenni Hermoso. 1-4 (89’) Jenni Hermoso.ÀRBITRE:Elena Contreras. T.G.: a Gemma Gili, Eizaguirre, Palacios, Losada.ESTADI:Zubieta.

Gols balsàmics enmig de la crisi. Després de tot el soroll de les últimes hores arran de la reunió mantinguda per les capitanes amb la direcció esportiva del club, que ha posat la figura de Lluís Cortés en el punt de mira, avui parèntesi en forma de victòria.

Triomf del Barça en la seva visita a Donosti. Les blaugrana han golejat la Real Sociedad per 1-4. El hat-trick de Jenni Hermoso i el gol de Lieke Martens han capgirat el gol inicial de penal de Eizagirre, en un partit on el conjunt basc ha fet el passadís d’honor a les campiones abans de començar. Ornella Vignola Cabot ha jugat el seu primer partit com a titular i s’estrena d’aquesta manera amb el primer equip del Barça. Clau la presència de Jenni Hermoso en la segona meitat per remuntar un partit que s’havia posat complicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)