Barça

“Avui conclou una etapa d’ombres”

Informe del president. Laporta assegura als socis que estan capacitats per revertir la situació del club

Joan Laporta no va voler iniciar l’assemblea de compromissaris amb el seu informe, sinó que ho va deixar per quan ja s’haguessin aprovat dos dels punts més importants de l’ordre del dia –el del vot del tancament de l’exercici 2019/20 i el pressupost del 2020/21–. Va fer el seu discurs just després que per les pantalles es projectés un vídeo amb tot el que va passar la temporada 2019/20 i que no són, precisament, alegries. “És una evidència que la temporada passada no va ser bona, parlo de la 2019/20, que per moltes raons es va allargar fins a final d’estiu. En qualsevol cas, el que sí que vull dir és que avui conclou una etapa que ha tingut moltes ombres i molts fets que no s’haurien d’haver produït, però avui acaba amb l’aprovació dels comptes de la 2019/20 i el pressupost de la 2020/21. Era important i els agraeixo aquest esforç de fer el viatge en el temps per complir amb els requisits tècnics per seguir endavant”, va agrair.

Laporta va ser molt contundent i ja va advertir que en la propera assemble serà el moment de demanar responsabilitats als antics gestors del club. “Hem vist èxits, gols i celebracions, però s’han produït fets que no s’haurien d’haver produït i alguns d’ells han embrutat l’escut, i és la nostra obligació esbrinar i depurar responsabilitats. Això ho farem quan presentem els comptes del 2020/21 i faré un informe exhaustiu on som responsables des del 17 de març del 2021 i l’anterior junta, del període fins llavors.” El president del Barça, però, va demanar als socis que mirin al futur i que facin confiança a la junta directiva que presideix. “Això ha acabat i avui comença una etapa que estic convençut que serà esplendorosa en la història del Barça, n’estic convençut. Els que som aquí i ens segueixen des de casa estimem el Barça amb profunditat i el que volem és que retorni l’alegria al barcelonisme i tornin temps millors que tots tenim a la memòria i volem que siguin el present del nostre club. Hem de mirar el futur i el present immediat amb una màxima dosi d’optimisme i fortalesa, amb aquesta base revertirem la situació, estem segurs, els meus companys de junta i jo, que es farà”, va assenyalar.

Laporta va agrair la confiança que els van fer els socis per revertir la situació econòmica i esportiva de l’entitat i va assegurar que estan executant un pla d’acció que en cap cas pensa en el passat. “No estem instal·lats en les lamentacions constants i no prenem decisions basades en la revenja, no és el nostre estil i no ho farem. El que sí que estem fent és prendre decisions que creiem que són les millors possibles.” Finalment, Joan Laporta va avisar: “No podem tornar al camí de l’èxit nosaltres sols”, i va assegurar que treballaran perquè el Barça torni a ser “reconegut, admirat i respectat a tot el món”.

LES IMPRESSIONS DEL PRESIDENT

S’han produït fets que no s’haurien d’haver produït i alguns d’ells han embrutat l’escut. Depurarem responsabilitats
No estem instal·lats en les lamentacions constants i no prenem decisions basades en la revenja, no és el nostre estil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)