Barça

Tebas: “El Barça s’endú la copa de les pèrdues”

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha advertit al FC Barcelona que no pensa canviar la normativa i que si el club acaba renovant Leo Messi haurà de retallar la massa salarial per una altra banda per complir amb els requisits necessaris. “El Barcelona té la seva massa salarial excedida. Haurà de fer un esforç important. Tant de bo incorpori la de Messi, però si ho fa, haurà de retallar per un altre costat. El Barça sempre ha portat a el límit seva massa salarial. I quan el futbol ha tossit, o més aviat ha agafat una pulmonia, no ha pogut o no ha volgut absorbir aquesta pèrdua d’ingressos. Ha de prendre mesures. No flexibilitzarem la massa salarial del Barcelona. No canviaran les normes. No canviarem cap norma per Messi.”, ha assegurat després de la presentació de l’informe econòmic de LaLiga 2019-2020.

Tebas considera que el Barça té una situació econòmica complicada però que se’n pot sortir. “La gravetat depèn dels recursos que ets capaç de generar i ingressar. El Barcelona té una elevada xifra de negoci i ha de reestructurar el seu deute. Si ho fa, la seva situació no serà greu ni complicada.”. Això sí, no es va estar de recordar que serà l’equip amb més pèrdues en la temporada 2020-2021. “Dels 700 milions de pèrdues que s’estimen per a la temporada 2020-21, la meitat les acapara el Barcelona. Hi ha altres grans clubs que han fet grans esforços per evitar-ho. El Barça s’emporta la copa de les pèrdues .”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)