Barça

Lluís Cortés no entrenarà el Barça la pròxima temporada

1a divisió. El tècnic de Balaguer ha dirigit avui contra l’Eibar el seu últim partit

Lluís Cortés ha tancat la seva etapa com a entrenador del Barça amb una golejada contra l’Eibar per 9-1. Aquest ha estat l’últim partit de la capitana Vicky Losada i la francesa Kheira Hamraoui i també l’últim acte de servei del tècnic de Balaguer, que abans del partit hauria comunicat a les seves jugadores que deixa el càrrec, segons una informació de Mundo Deportivo.

Lluís Cortés tanca la seva etapa a la banqueta blaugrana després d’un any històric, en què l’equip ha aconseguit el triplet de lliga, copa i Champions per primera vegada en la història i també ha guanyat la copa de l’edició de la temporada passada ajornada en el seu dia per la Covid. Cortés marxa per la porta gran a nivell de palmarès, però amb mal regust de boca després de les tensions amb la plantilla. Cortés havia renovat el seu contracte per una temporada més abans de jugar la final de la Champions a Göteborg, però les desavinences amb algunes jugadores han acabat comportant un mal final en aquest matrimoni. Les capitanes van reunir-se amb la direcció esportiva del club per deixar constància de certes desavinences i per demanar un canvi a la banqueta i la situació no s’ha pogut reconduir. Mal final de cicle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)