Barça

Memphis: “He vingut a guanyar molts títols; estic content de ser aquí”

Primeres paraules com a culer. L’holandès ja és a Barcelona per incorporar-se a la pretemporada. Diu que l’estil de joc del Barça encaixa amb el seu futbol i s’ha desfet en elogis cap a Koeman en el seu primer contacte amb la premsa

Memphis Depay ja ha arribat a Barcelona. L’holandès s’incorpora aquesta setmana a la pretemporada juntament amb els internacionals del Barça que va jugar l’Eurocopa i no van arribar a les rondes finals del campionat. Dijous serà presentat com a nou jugador blaugrana.

Avui, en la seva arribada ha parlat pels mitjans oficials del club. Aquestes han estat les seves primeres paraules com a culer: “És un dia molt especial i estic molt emocionat d’anar a visitar el club i l’estadi. És tot molt bonic i serà un dia increïble. Espero guanyar molts títols, per això he vingut a aquest gran club. Estic desitjant conèixer a tots els que formen part d’aquest club”. “Acabo d’arribar de les vacances i ara és el moment de tornar a concentrar-me. Vull començar bé la temporada i estar totalment centrat aquí. Intentaré adaptar-me el més ràpid possible”, ha explicat.

Memphis es retrobarà amb Koeman en el Barça, a qui coneix perfectament de la selecció holandesa i ja té ganes de tornar a treballar amb ell. Memphis creu que el seu futbol encaixa amb l’estil de Koeman i d’aquest Barça: “M’encanta jugar un futbol d’atac i ser creatiu en el camp, generant ocasions, assistències i gols. Per a mi és perfecte l’estil de joc de Barça. Estic molt content”. “He fet grans passos amb ell [Koeman], especialment en la selecció, sent important en l’equip. Em va donar molta confiança i també em va ajudar quan vaig estar lesionat. Em va donar molt suport i em va insistir en venir aquí i fitxar pel millor club del món. Estic molt feliç que estigui aquí i estic a punt per lluitar per ell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)