Barça

Una revàlida per a Collado

Barça. El sabadellenc es juga un lloc en el primer equip en la pretemporada i avui té una bona oportunitat de mostrar la seva millor versió en el primer amistós contra el Gimnàstic (19h, TV3)

Per a Àlex Collado, l’amistós d’avui contra el Gimnàstic de Tarragona, al Johan Cruyff, és molt més que el primer assaig de la pretemporada, perquè durant aquestes setmanes prèvies al curs 2021/22 el talentós futbolista sabadellenc s’està jugant formar part, definitivament, de la primera plantilla del FC Barcelona. La seva etapa en el filial s’ha acabat, com ho demostra el fet que el club ja no l’inclou en la relació del jugadors del Barça B que s’entrenen a les ordres de Ronald Koeman aquests dies. Una altra cosa és que ja es pugui considerar membre del primer equip: per fer l’últim pas haurà d’acabar de convèncer el tècnic holandès.

Es queda al Camp Nou o se’n va, traspassat o bé cedit a un altre club. Collado, que a l’abril va complir 22 anys i que té un contracte fins al 30 de juny de 2023, es juga, doncs, el seu futur en les pròximes setmanes. I avui és un dia important en aquest sentit. Ben segur que Koeman li donarà minuts contra el Nàstic, un equip al qual ja s’ha enfrontat tres cops a la lliga de segona B. Aquesta vegada, però, tot i que el partit és amistós, per a ell serà molt més important que les altres tres. “Vull triomfar en el Barça, sempre he volgut jugar aquí i em sento orgullós i agraït al club, per la confiança”, manifestava en una entrevista als mitjans del club el passat mes de maig. “Fa onze anys que soc en aquest club. He passat totes les etapes sabent el que volia, formant-me, creixent. Tinc clar que vull continuar evolucionant aquí, i quedar-m’hi molt de temps”, sentenciava qui aleshores era el capità del segon equip blaugrana.

Polivalent

Si finalment no entra en els plans de Koeman, Àlex Collado només acceptaria anar-se’n a un equip de primera divisió, tant si és cedit com si és traspassat. En tot cas, la sortida de Francisco Trincão al Wolverhampton ha deixat una vacant en la primera plantilla que podria ser per a ell. El portuguès ocupava un paper secundari en la davantera del Barça que Collado podria complir perfectament. Les seves qualitats li permeten d’actuar en diferents posicions al mig del camp, com a interior i com a mitjapunta, però també a la davantera, com a extrem, en el costat esquerre. També les possibles sortides d’Antoine Griezmann i Phillipe Coutinho ajudarien que Koeman apostés per ell. Independentment del mercat, però, el que més comptarà és que Àlex Collado sigui capaç d’oferir la seva millor versió en aquesta pretemporada.

VOL JUGAR A L’ELIT

Si no entra en els plans de Koeman, només acceptarà anar-se’n a un equip de primera

L’UN PER L’ALTRE

La sortida de Trincão al Wolverhampton afavoreix que pugui quedar-se
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)