Derrota del Barça Legends en el clàssic jugat a Israel (2-3)

Veterans. Ronaldinho i Jofreu Mateu han marcat pel Barça, però els gols de Munitis, Alfonso i Rubén de la Red han donat la victòria als blancs

L’equip del Barça Legends entrenat pel Chapi Ferrer ha perdut el clàssic contra el Real Madrid Leyendas jugat a Israel (2-3).

Ronaldinho, el millor del Barça en la primera meitat, ha marcat de penal l’1-0 (27’). Execució marca de la casa per transformar la pena màxima comesa sobre Saviola. Abans, Ronaldinho ja havia enviat un xut a la creueta i havia provat de sorprendre el porter del Real Madrid amb un xut des del mig del camp.

En la segona meitat, l’entrada de Pedro Munitis ha reactivat el Real Madrid. Munits ha fet l’empat en el minut 4’2, després d’aprofitar un mal refús de Guzmán després d’un xut d’Amavisca. El mateix Munitis ha fet la centrada de l’1-2, marcat per Alfonso, en una rematada plena de fortuna.

Jofre Mateu ha fet l’empat a dos després de controlar dins l’àrea un canvi de joc de Rivaldo i de retallar Iván Campo i de definir amb encert. Però Rubén de la Red, en una acció personal de molta qualitat, ha acabat decidint el clàssic a deu minuts del final.