Barça

Lesió de Mingueza en el debut olímpic

Futbol. El jugador català del Barça ha notat unes molèsties a la part posterior de la cuixa esquerra abans del minut 20 i ha hagut de ser substituït per Vallejo

El català Òscar Mingueza no podria haver tingut un pitjor inici en la seva primera experiència en uns Jocs Olímpics. El defensa blaugrana s’ha lesionat en el partit del debut entre Espanya i Egipte que s’està jugant en aquests instants a Sapporo.

Mingueza, en una acció defensiva davant de Taher, ha notat unes molèsties musculars a la part posterior de la cuixa esquerra i ha hagut de demanar immediatament el canvi. Luis de la Fuente l’ha substituït al minut 20 per Jesús Vallejo, que s’ha ubicat en el lateral dret i ha assumit el braçalet de capità.

En espera de saber l’abast exacte de la lesió, ara mateix Mingueza difícilment estarà disponible pel següent compromís que Espanya jugarà el dia 25 contra Austràlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)