Barça

Segon test amb el possible debut de Memphis Depay

Pretemporada. Després de golejar el Nàstic en el primer amistós, avui el Barça de Koeman s’enfronta amb el Girona, i la gran atracció del duel podria ser l’estrena del davanter holandès

El Barça va superar amb bona nota el primer partit amistós de la pretemporada. Va golejar el Nàstic per 4 a 0 amb un trio de gols de Rey Manaj i una altra diana de Collado en una segona meitat en què van saber aprofitar que els tarragonins van jugar amb un home menys els minuts finals del primer temps i tota la segona part. Avui la segona cita del conjunt de Koeman també és contra un equip català, el Girona de Míchel, i en el mateix escenari, el Johan Cruyff.

Del duel, poques conclusions se’n podran treure més enllà que servirà per continuar agafant ritme de cara a la primera cita oficial de la temporada, el 15 d’agost, i per anar incorporant automatismes ara que sembla que Koeman tornarà a apostar per utilitzar el sistema 4-3-3. També perquè els joves continuïn demostrant que poden tenir minuts amb el primer equip la temporada vinent o fins i tot guanyar-se una plaça fixa a la plantilla com exigeix Collado, que va assegurar que preferia marxar cedit que quedar-se al filial.

La llista de convocats la donarà avui al matí després de l’entrenament, i és molt probable que ja hi aparegui Memphis Depay. De fet, el seu possible debut és un dels grans al·licients del partit contra el Girona. El davanter holandès ja s’està entrenant amb el grup des de dimarts, així que no sembla que hi hagi cap impediment perquè pugui tenir els seus primers minuts com a blaugrana. Potser sí que serà massa just per a De Jong, Lenglet i Griezmann, que també estan en dinàmica de grup. Del Barça B, es van entrenar Rey Manaj, Mortimer, Igor Gomes i M. N’diaye, que s’espera que juguin segur contra el Girona.

També ho farà, i possiblement jugant com a titular, Sergi Roberto, que en el partit contra el Nàstic va demostrar que ja ha deixat enrere la seva lesió i que possiblement aquesta temporada tornarà a actuar com a migcampista. El reusenc considera que l’equip va donar una bona imatge en el primer amistós i que s’està treballant molt bé. Es mostra esperançat amb la temporada que està a punt de començar. “En tenim moltes ganes. Tenim un equip molt complet per competir per tots els títols. El curs passat ens va costar una mica arrencar, però després vam fer un tram de temporada molt bo. Esperem que aquesta campanya puguem començar amb bones sensacions.”

Sergi Roberto també va elogiar Memphis Depay i està convençut que el davanter holandès els pot ajudar moltíssim. “Tothom el coneix. És un jugador amb molta qualitat i ho hem pogut veure a escala internacional i amb el Lió. És un grandíssim jugador i en els pocs entrenaments que hem fet amb ell ja s’ha pogut veure que té una qualitat impressionant. Estic segur que ens ajudarà molt. Veig que en té moltes ganes”, va dir.

LES DECLARACIONS DE SERGI ROBERTO ABANS DEL SEGON PARTIT

Estem tots treballant al cent per cent. Fa molta calor, però això ens serveix per agafar ritme i físic per afrontar tota la temporada
Depay és un grandíssim jugador i en els entrenaments que hem fet ja s’ha pogut veure que té una qualitat impressionant
En tenim moltes ganes. Tenim un equip molt complet per competir per tots els títols. Volem començar amb bones sensacions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)