Barça

Les tricampiones inicien la pretemporada

Pretemporada 21/22. L’equip de Jonatan Giráldez ha fet el primer entrenament, amb Irene Paredes i Ingrid Engen com a principals novetats. L’altre fitxatge, Fridolina Rolfö, està a Tòquio

El Barça de Jonatan Giráldez ha començat a treballar. L’equip femení ha començat avui dilluns la pretemporada 2021/22 amb l’objectiu de repetir els èxits de la passada temporada, on l’equip aleshores entrenat per Lluís Cortés va aconseguir guanyar la lliga, la copa i la Champions.

La plantilla s’ha sotmès aquest matí als tests d’antígens i després les jugadores s’han dividit en dos grups: un grup de treball ha realitzat les proves mèdiques habituals en el primer dia de pretemporada i el segon grup ha fet treball físic a les instal·lacions de la ciutat esportiva Joan Gamper.

Jonatan Giráldez ha dirigit la seva primera sessió com a tècnic del Barça. En aquest primer dia de feina ha destacat la presència de dos dels nous fitxatges: Irenen Paredes i Ingrid Engen. No ha estat el cas lògicament de Fridolina Rolfö, que es troba a Tòquio disputant els Jocs.

També ha estat present Clàudia Pina, que torna després de la seva cessió al Sevilla. Meritxell Muñoz, María Molina, Ari Mingueza, Berta Bou, Ornella Vignola i Julia Bartel han estat les futbolistes del filial presents en el retorn a la feina. Laia Codina –sona pel Milan– i Candela Andújar, amb permís del club per resoldre el seu futur, han estat baixa.

El Barça de Jonatan Giráldez es continuarà exercitant a Sant Joan Despí demà, dimecres i dijous i a partir de llavors traslladarà l’activitat a Alacant, seu de l’estada de pretemporada. Allà serà el primer amistós, contra l’Elx, el 4 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)